Mai­Kupon

5 alkalmas hullámmasszázs bérlet most 15000.- helyett CSAK 4990.- az Örs Vezér téren!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretne fogyni, méregteleníteni, javítani nyirokkeringésén? Fáj a lába? Megoldást kínál egy piacvezető hullámmasszázs technológia most szenzációs áron!Fejlett országokban bizony elég sok nőnek van problémája az alakjával és a bőrével. Ennek oka elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás illetve túltápláltság. A gyakori egyoldalú tevékenység, az órákig tartó álldogálás vagy ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget.
Mindezek negatív hatásaként szervi megbetegedések, a gyakran tapasztalt visszér problémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirok keringés a legfontosabb kiváltó ok.

Ám a közelmúltban kifejlesztettek egy új módszert, amely a modern technika segítségével gépi úton végzi el a masszázst.

Lényege, hogy a testre úgynevezett mandzsettákat helyeznek fel, amelyet levegőtömlők kapcsolnak az alapgéphez. A gép levegőt pumpál a mandzsettákba, ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva "végig hömpölyögnek" a bokán, combon, fenéken, egészen fel a csípőig. A hullámok periódikusan, ritmusosan követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége szabályozható.

Egy alkalom 30 perc!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés szükséges!
0620/489-7656 Dávid Hajnalka

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sylvia Szalon
Cég
ZIZO2000 Bt.
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Örs Vezér tere 13. 43-as kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére