Mai­Kupon

A szerelem évfordulóján hívja meg kedvesét egy kellemes szerelmes ebédre vagy vacsorára most csak 7000Ft két főre 14000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lepd meg kedvesed egy felejthetetlen menüvel egy különleges helyen Valentin napra! Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni! Amivel hozzájárulunk a romantikus étkezéshez : Előételként fűszeres avokádókrém pirítóssal, majd következik a főétel: csirkemellszívecskék roston, hercegnőburgonyával és meggyszósszal és végül a desszert, amivel megédesítjük a pillanatot: pezsgős eperhabkrém torta, étcsokoládé szívvel (2 személyes), majd italnak egy üveg száraz vagy édes pezsgőt kínálunk!
Szent Valentin ünnepét sokan valami amerikai ünnepnek hiszik, pedig nagyon is európai gyökerekkel büszkélkedhet. Szent Valentin Krisztus után 197-ben , mindössze 21 évesen lett Terni püspöke Olaszországban. ( Azóta is a város védőszentjeként tisztelik.)

 Püspöksége idején sokakat megtérített a keresztény hitre és még többeket összeházasított. Terniben szent Valentin napján máig több ezer esküvőt celebrálnak a szent püspök tiszteletére. A világ minden táján a szerelem ünnepeként tartják nyilván ezt a napot ennek a csupa szív embernek a tiszteletére. Ilyenkor minden ember szívében még több lesz a szeretet, még erősebb a szerelem.

Érdekesség, hogy például Olaszországban, nem csak a szerelmesek, hanem azok is megajándékozzák egymást egy egy apró figyelmességgel, akik csak barátok, hiszen ez a szeretet ünnepe is náluk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges. A kupon kizárólag február 14.-én váltható be!

Tel.: 0670/3368493

Nyitvatartás:

Minden nap 8:00-23:00

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zazu Cafe 8
Weboldal
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Ó utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére