Mai­Kupon

Legyen mindig divatos és ápolt a hajad! Az Abbronzáto Szépségszalonban férfi hajvágás mosással 50% kedvezménnyel most csak 1200 Ft + a kupon felmutatója a 30% kedvezményre jogosító ajándékkártyát kap!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ápolt és divatos haj a férfiak számára is fontos. Most 1200 Ft-ért szépülhetsz te is az Abbronzáto Szépségszalonban.


A kuponnal a következő szolgáltatásokra vagy jogosult: hajmosás vágással és szárítással, valamint a kupon felmutatója 30% kedvezményre jogosító ajándékkártyát kap ajándékba! (Az ajándékkártya kedvezménye nem összevonható, az alábbi szolgáltatások valamelyikére váltható be: 10 alkalmas szoláriumbérlet, kozmetikai kezelések, pedikűr). Manapság már egy sima hajvágás is belekerül sok ezer forintba, így érdemes kihasználni az Abbronzáto Szépségszalon férfiaknak szóló téli hajvágási akcióját! 


A szalon tömegközlekedéssel  és gépjárművel is kiválóan megközelíthető!

 

Ráadásul most a szalonban kapsz egy kedvezményre jogosító ajándékkártyát is, mellyel egy kis barnaságot és napfényt tudsz csempészni a szürke, téli napokba! De ha nem szeretnél barnulni akkor itt a lehetőség, hogy az ajándékkártya által nyújtott kedvezményt kozmetikai vagy pedikűr szolgáltatás során vedd igénybe. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!


Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: 06/70-282-1704


A szolgáltatás az Abbronzátó Szépségszalonban vehető igénybe!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balogh Margó
Cég
Abbronzáto Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Népfürdő utca 17/e
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére