Mai­Kupon

Sima ügy ! Könnyed megoldás a feszes arcbőrért :
22 kezelésből álló (10 alkalom) komplex orvosi arcizomtorna ( izomstimuláció, pontmasszázs és nyirokmasszázs ) 56% kedvezménnyel !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fájdalommentes, műtét nélküli arcszépítés szakemberekkel. 

A világ egyetlen 10perces Face Lift- eljárása, arcunk személyi edzője.

Az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett, egyedülálló kezelési eljárás.

Nincs szükség kiegészítő terápiára, nem kerül a bőrbe semmilyen vegyi anyag, nem éri szúrás, vágás vagy bármilyen felszíni sérülés az arcot!

Akár ebédszünetben is elvégezhető és nem kell utána órákat, esetleg napokat óriási napszemüvege alá rejtőzve tölteni.

Megvédi arcodat az idő rombolásától. Korhatár nincs, már 25 éves kórtól végezhető, ekkor megelőzésről van szó, később csak a kezelések számát kell növelni.A különböző plasztikai műtétek sokasága is azt mutatja, hogy mennyire félünk az öregedéstől.
Pedig van megoldás a bőr temészetes megfiatalítására, és a fiatalos bőr megőrzésére.
A vízveszteség és a tartóizmok megnyúlása miatt a gravitáció lefelé húzza a meglazult izmokat, és mivel a bőr követi ezt, az arckontúr évekkel idősebbnek látszik.

 
Ha edzésről beszélünk, hajlamosak vagyunk csak a testünkre gondolni.
Az emberek milliói tornáztatják testüket, közben pedig az arc izmai is sorvadnak, mélyülnek ráncaink. 
Az arcunkba fektetett munka nem hiábavaló. Ilyenkor nemcsak a gravitáció, a szem alatti táskák, ráncok, toka stb. ellen harcolunk, hanem az izmok edzésével kiegyenlítjük és helyreállítjuk a testünkben az energiát, a meridiánokat, és a hozzájuk kapcsolódó szerveket is életre keltjük.
Arcunk a legjobb diagnosztikai rendszer.
A mozgásszegény életmód azzal jár, hogy a kötőszövetben felhalmozott méreganyagokat a szervezet képtelen eltávolítani, ami petyhüdt bőrhöz és ráncok kialakulásához vezet. Az arcizomtornával segítünk helyreállítani az arcizmok tónusát és eltávolítani a méreganyagokat. A bőr megfiatalodik, a ráncok mélysége csökken. Használatával elkerülhetők a sebészi beavatkozások és a Botox kezelések. Ez az a pont, ahol a kozmetikumok hatása is véget ér.
Szalonunkban plasztikai sebészet nélküli arc lifting kezelést - a felszíntől a mély szövetekig  - végzünk. Az eredmény: több évvel látszunk fiatalabbnak, megszüntetjük a petyhüdtséget, helyreállítjuk az arc karakterét, feszessé és rugalmassá varázsoljuk a bőrt.
A kezelés 3 részből áll: először is egy szabadalmaztatott eljárással izomstimulációt, majd pontmasszázzsal és egy különleges eszenciával nyirokmasszázst végzünk.Végül pedig "bilológiai csoda" pakolást helyezünk fel az ötödik és tizedik kezelés után.
Nemcsak az összhatás, de a részletek is magukért beszélnek és ráébredünk, hogy milyen értékes is izmaink állapota.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges. +36209566433

Egy alkalom 10 perces.

A kezeléseket - minimum 10 alkalom - 24 és 48 órán belül végezzük, de 5 napnál több idő ne teljen el a kezelések között!

Egy ember több kupont is vásárolhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére