Mai­Kupon

Éld át a borzongást és oldd meg a rejtélyeket a Holtak Házában! Holtak Háza egyéni vagy csoportos élmény horror túra belépő: 950 Ft-ért.
2 - 6 db belépőjegy: 14 400 Ft helyett 5 700 Ft-ért (1 db/ 950 Ft).

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szereted az izgalmat, a rejtélyeket, a váratlan helyszíneket és helyzeteket, a horrorfilmeket?  Eddig csak nézted őket? Most itt a lehetőség, hogy átéld az ott látottakat! Vajon elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megfejtsd a rejtélyeket és sikeresen megúszd a kalandot? Vedd meg most a kupont, és próbált ki ezt az izgalmas és új kalandot! Ezzel a kuponnal többen is borzonghattok, egy időben. Szólj a barátaidnak is, gyertek el akár csoportosan! Feledhetetlen örök élmény!! Nem felejted, amíg élsz..Meg kell fejtened a rejtvényeket és meg kell találnod a kulcsot, hogy túlélhesd az apokalipszist. ELÉG BÁTOR VAGY HOZZÁ? 

Eddig csak a filmekből ismert borzalmakkal kell szembenézned. De ezek a filmek nem készítenek fel a valódi megpróbáltatásokra. Vajon elég talpraesett vagy? 

A moziban játszott horrorfilmek már unalmasak Neked? Rettenthetetlen érzed Magad? Ha ilyen bátor vagy, a Holtak Házában van a helyed! Majd ott kiderül, hogy van-e elég merszed… A Holtak Háza liftje egy másik dimenzióba, egy apokalipszis sújtotta világba visz Téged és társaidat. A biztonságot itt el kell felejtened, hiszen az életed a tét! Éhes zombik elől kell menekülnöd, gyilkos mutánsokat kell legyőznöd, ha ép bőrrel meg akarod úszni a túlvilági túrát… És eközben megfejtésre váró rejtvényekkel is meg kell birkóznod, hogy megtaláld a Holtak Házának kijáratát. Elég bátor vagy a küldetés teljesítéséhez? Elég talpraesettnek érzed Magad? És tudsz elég gyorsan rohanni, ha menekülőre kell fognod? A Holtak Házában fény derül mindenre!


Holtak Háza:

Neked a horror élmény? Akkor a Holtak Háza mától a kedvenc helyed lesz! A rettegés otthonát, a Holtak Házát Budapesten, a XI. kerületben az Erőmű utca 6-ban találod, tömegközlekedéssel és autóval is egyszerűen megközelíthető helyen, ahonnan a menekülés is könnyű… A horrorisztikus kirándulásra egy ijesztő alaksorban kerül sor, a rémisztő túrát 30-40 perc alatt teheted meg, ha mered. Az apokalipszis által elpusztított világban nincsenek más emberi túlélők – leszámítva Téged és maroknyi barátodat… Megőrültél, ha bemerészkedsz! A Holtak Házát 11 éves kor felett lehet látogatni, de a gyerekek csak szülői engedéllyel és felnőtt felügyelete mellett szállhatnak be a játékba, a kisebb apróságokra pedig a barátságos és biztonságos gyermekmegőrzőben vigyáznak a borzasztó élménytúra alatt. A hullajó program alatt a szervezők fotókat is készítenek Rólad és társaidról, hogy ezeket az órákat el ne felejtsd, amíg élsz…

Horror rajongók figyelem! Az 500 négyzetméteres pincerendszer félelmetes lényei és megfejtésre váró rejtvényei Titeket várnak! 

A túra 30-40 perces, de garantáltan örök élmény marad!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: 

 

H - P: 14- 21  SZ-V: 11-21

Telefonos bejelentkezés szükséges:

Telefon: 06 30 - 6932680
Telefon: 06 70 - 2008863


  • a túra 30-40 perces (ha végig mertek menni)
  • igény esetén a kiskorúakra gyermekfelügyeletet vállalnak, míg a felnőttek borzonganak
  • már 11 éves kortól, szülői engedéllyel és nagykorú felügyelete mellett látogatható
 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holtak Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Erőmű utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére