Mai­Kupon

Hívja házhoz a felvilágosítást, (szexuális életmód) tanácsadó hölgyünket 70%-os kedvezménnyel!

Valentin napi meglepetésünk! Elindult egyedülálló szolgáltatásunk! Házhoz visszük a szexuális felvilágosítást! Nő tanácsadóink adnak útmutatást, hogyan fűszerezhetik meg a hölgyek szerelmi életüket. Szórakoztató, feszültségmentes és teljesen diszkrét formában kaphat információkat, segítséget.
Hogy lehet még vonzóbb, szexibb?
Kérdései vannak amit nem tud, esetleg nem mer mástól megkérdezni?
Hívjon minket, segítünk!

Szeretettel várjuk jelentkezését! A Pink-Party cége felkínálja a lehetőséget minden hölgy számára, hogy különleges életmódot alakítson ki ezzel megvalósítva önmagát, álmait. Tanácsadóink az élet legkülönbözőbb területeiről csatlakoznak hozzánk.

A Pink-Party tanácsadóknak közös a küldetésük, ugyanaz a lehetőség adott számukra, ugyanazon minőségi érzéki termékeket promótálják. Dinamikus, növekvő cég vagyunk, amely szakértő hölgyekből áll

A Pink-Party vezeti itthon az érzéki parti-szervező iparágat, cégünk az érzéki termékek kiváló szállítója. A cég, melyet nők alapítottak nőknek, gyorsan növekszik és szüntelen sikert tudhat magáénak. Informatív Pink-Party Partijaink olyan egyedülálló légkört teremtenek a hölgyek számára, amely egyszerre szórakoztató és oktató ugyanakkor bizalmas. A termékeinket a Pink-Party tanácsadók mutatják be házi partijainkon. A hölgyek nyugodtan beszélnek szexuális egészségükről, eloszlatva néhány ősi mítoszt, amely a szexualitást lengi körül, illetve új módszereket tanulnak a kommunikáció javítása és a partnerükkel való szorosabb kapcsolat kialakítása érdekében.

Egy már bizonyított, sikeres női vezetői csapattal, a Pink-Party segítséget nyújt a hölgyeknek, hogy mind személyes, mind pénzügyi értelemben gyarapodhassanak. Innovatív kompenzációs tervünknek köszönhetően tanácsadóink számára lehetőség nyílik, hogy kialakítsák saját üzleti vállalkozásukat, melyet maguk vezethetnek, korlátlan jövedelemre tehetnek szert, és saját maguk hozhatnak döntéseket jövőjüket illetően. A Pink-Party csapat tagjaiként úgy véljük, hogy kivétel nélkül minden hölgy megtalálja számítását, ezért támogatjuk „a nők a nőkért” filozófiáját.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. február 12-ig,, beváltható 2013. március 31-ig!

Minden esetben jelentkezni kell a  www.pink-party.hu/kapcsolat oldalon. Ezt követően a tanácsadó fog jelentkezni a megadott elérhetőségeken 48 órán belül! Jelenleg a szolgáltatást BUDAPEST területén kínáljuk! A tanácsadást kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe! Elsősorban hölgyek részére ajánljuk a szolgáltatásainkat

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Pink Party
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére