Mai­Kupon

Tabletgépet keresel? Itt a remek lehetőség! Most nagyon kedvező áron 45 990 Ft helyett 41% kedvezménnyel, minössze 26 990 Ft-ért lehet a tied, a Ricsishop.hu jóvoltából! INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Típus: Tablet 7 - D7A


Tabletgép nagyon kedvező áron 45 990 Ft helyett 41% kedvezménnyel, mindössze 26 990 Ft!

 

 Műszaki adatok:

Operációs rendszer: Android 4.0.3 OS
Processzor: AllWinner A13, 1.2GHz
Kijelző 7 inch Capacitive Touch Screen
Kijelző felbontás: 16:9 ,800x480
RAM 512MB DDR3
Nand Flash 4GB FLASH
3G Supporting external 3G modem
Maximum 32GB-os memóriakártya helyezhető el.
Camera 0.3MP első
Gravity Sensor Four way
Multi-Touch 5 points touch
Flash FLASH 11
Android Market: Yes
WIFI 802.11 b/g


Internet

A mai világban az internet fontos szerepet tölt be. Napi tevékenységeink legnagyobb részét az internet segítségével bonyolítjuk le. Bemutatjuk táblagépünket, mint egy ideális eszközt erre a célra. Az Android rendszernek köszönhetően hozzáférhetünk minden szükséges eszközhöz. Az Android bolt webböngészőt, e-mailt, Office programokat, és több ezer más alkalmazást kínál.


Játékok

Ha gyakran utazol és nem szeretsz unatkozni ez a táblagép neked készült. Google Playnek köszönhetően soha nem lesz eleged a klassz játékokból. Bármikor játszhatsz a barátaiddal együtt (pd. autóversenyezhetsz) , és nem szükséges hogy otthon legyél a konzolod mellett. A táblagépbe beépített G mozgásérzékelő még szorakoztatóbbá teszi a játékot, mert mozgással irányítod. Jelenleg Goggle Play több ezer játékot kínál, viszont ez a szám folyamatosan emelkedik az Android rendszer felhasználók számával együtt.


Filmek

Magas felbontású képernyő fejlett technologiának valamint video fájlok lejátszása lehetőségének köszönhetően a táblagép ideális mobil mozi. A filmek belsőmemoriáról, memóriakártyáról ill. Ipla on-line alkalmazás segítségével játszhatóak le. Erős processzor segíti a zökkenésmentes film lejátszását bármilyen tévén a beépített HDMI portnak köszönhetően. Elhiszed, hogy ez a táblagép egy olyan készülék, ami eddíg hiányzott neked?


Zene

A zene mindig körülöttünk van. Bevásárlóközpontban azt kell hallgatnod, ami éppen a hangszorón keresztül jön , utazás közben pedíg (pd. buszon) a vezető kedvenc nótáit kell végig halgatnod... Ennek vége! Többezer legnépszerűbb zene fájl elérhetőségének köszönhetően te döntöd el, hogy mit halgatsz. A fülhallgatós port lehetővé teszi a készülékhez vagy audio eszközhöz való fülhallgató csatlakozását , ami erősíti a táblagép hangerejét. A gép természetesen a legjobb minőségű hangszórókkal rendelkezik.


Email

Ha gyakran e-mailezel, folyamatos kapcsolatban vagy a családdal, ismerősekkel, ügyfelekkel ez a táblagép abban segít hogy mindig elérhető legyél számukra. Beépített alkalmazásnak köszönhetően gyorsan és könnyen hozzáadhatód az e-mail fiókokat. Maga az e-mail kezelés pedíg annyira szimpatikus és könnyű, hogy már soha nem mondod azt, hogy nincs kedved e-maileket írni. Az e-mail fiók együttműködik a Gmail fiókokkal és 100% ban használja ki a képességeit ,üzenet katalogizálását is beleértve.

 

A táblagépbe alkalmazott HDMI interfész jelentősen bővíti a gép képességeit. Ennek az opciónak köszönhetően egy találkozás alatt könnyedén megoszthatod barátaiddal együtt a fényképeidet , filmjeidet valamint megjelenthetsz nagy képernyőn és beszélhetsz velük a Skypeon. A nagyon gyors processzornak köszönhetően FullHD felbontás használata nem okoz gondot, tehát a kedvenc filmjeided a legjobb képminőségben nézheted. 

 

Tudjuk, hogy a képernyő minősége nagyon fontos paramétert jelent az ilyen típusú készülék kiválasztásánál, ezért különösen udafigyelünk erre a szempontra ajánlatunk készítés alatt. Az összes Mpower készülék nagyon jó minőségű képervyővel rendelkezik. Egyaránt a matricával, tehát fényerővel, kontraszttal, felbontással illetve látószöggel valamint érintőképernyővel hogy a táblagép használata kényelmes legyen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 4-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2013. március 4.-ig lehet beváltani!

A tablet a megrendelés leadásától számított 5 munkanapon belül Önnél van, szállítása DHL futárszolgálattal történik.

A termékre 2 év garancia van!

A rendelést a webshopon kersztül lehet leadni! (Kosárba kell helyezni, meg kell adni a szállítási adatokat és a kuponkódot.) 

Egyéb információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! 

Email cím: info@ricsishop.hu

Telefonszám: (Hétfő-Péntek: 9:00-15:00)
06-70/297-11-74

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ricsishop.hu
Weboldal
Telefon
(06-70) 297-1174
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére