Mai­Kupon

Szabaduljon meg a felesleges zsírpárnáktól cryolipolízis kezeléssel, azaz zsírfagyasztással! Most nagyon kedvező áron 2 alk. kezelés 140 000 Ft helyett 92% kedvezménnyel, mindössze 11 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!„A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison, vagyis programozott sejthalálon mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát.” 

Prof. Gerhard Sattler, M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója

 

 

 

 A cryolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul. A cryolipolízissel olyan extra minőségű szolgáltatást kínálhat vendégeinek, melynek nem lesz versenytársa sokáig a piacon.

A fejlett cryolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténniKezelés menete.

A bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket 10 Celsius és -5 Celsius fok közé, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata.

A kezelőfejben beépített vákuum is van, amely a hűtőpanelek irányába húzza a zsírpárnát.

Egy kezelőfej felhelyezése átlagosan 30 percig tart és egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető. A kezeléseket havonta lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

A kryolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

 

Előnyei

• Biztonságos és természetes

• Nincs szükség diétára

• Klinikailag bizonyított

• Nincsenek hosszú távú mellékhatások

• 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után

• Csak pár kezelés szükséges

• Látványos a karokon is

• A kezelt páciensek 100%-ánál működik


Eredmények

A cryolipolízis inkább kisebb zsírpárnácskák eltüntetésére való, mint egy egész terület lefogyasztására. Például az egész has kezelése nem javasolt, csak a felesleges kidudorodások. A klinikai tanulmányok szerint a közepes mértékű zsírszövettel rendelkezők reagálnak a legjobban a kezelésre.

Fontos, hogy a cryolipolízis kezelés nem okoz súlycsökkenést Kg-ban mérve.

(Az esetek 30-40%-ban volt csak negatív súlyváltozás).

A cryolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett cryolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését. Hosszú távú tanulmányok még nem készültek, ám az tudható, hogy a cryolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 2 db cryolipolízis kezelés, mely előre egyeztetett időpontban használható fel!

A kupon megvásárlása után, kérem egy héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

A kupon 2013. április 30.-ig használható fel!

A kupon beváltás helyszíne: 1053 Budapest, V.ker. Ferenciek tere 7 – 8. III. lépcsőház 2. emelet.

Tel : +36 -20/435-5574
E-mail: perillisz@yahoo.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére