Mai­Kupon

Kápráztasd el a vendégeidet, barátaidat egy finom itallal, amit egy igazán különleges jégpohárba töltesz! A siker garantált lesz! 12 db jeges feles jégpohár + 1 db speciális tálca 4490 Ft helyett 2490 Ft-ért. Ajándéknak is nagyszerű!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kápráztasd el a vendégeidet, barátaidat egy finom itallal, amit jégpohárba töltesz! Miért tennél jeget a pohárba mikor jégbe teheted? A siker garantált lesz! Csak öntsd fel egyszerűen a jégpohár készítőt vízzel mint a jégkocka formát, tedd be a mélyhűtőbe, egy kicsit vársz és kész is a jégpohár.  Akár mind a 12 jeges pohár különböző színű is lehet, attól függően, hogy mivel szeretnéd feltölteni!  Díszíthetitek bele fagyasztott gyümölccsel, levelekkel, színezhetitek is. Igazi, hamisíthatatlan bulitermék, a jó hangulat garantált!  (Nem) csak 18 éven felülieknek! Egy tucat, vagyis 12 db jégpohár készítésére alkalmas, többször felhasználható készlet. A csomag tartalma: egy tucat, vagyis 12 db pohár forma tetővel, valamint 1 db kínáló tálca. 

 


Használata gyerekjáték, egyszerűen csak önts vizet a formákba, majd a mélyhűtőd mélyéről estére elő is varázsolhatsz 12 db jéghideg poharat. Ne szórakozzatok a csodálásukkal túl sokáig, minél hamarabb töltsd meg Jagermaisterrel, Becherovkával, Unicummal, Whiskeyvel, vagy akár málna szörppel, vagy ezek keverékével, illetve amivel csak akarod és már kész is a wellcome drink! Az így elkészült fagyos pohárnak sok előnye van az üveggel szemben! Ugye ez alapból mindig hideg lesz, nem kell a jégkockát kergetni kiskanállal pl. részegen. Nagy előnye az is, hogy nem kell buli után mosogatni! Amennyiben nagyon bezúztok, akkor a vadabbak nyugodtan szét is haraphatják a saját poharukat! Tulajdonképpen kifejezetten környezetkímélő, hiszen ha földhöz vágod az udvaron, vagy az utcán, miután kiürítetted, akkor sem lesz semmi különös környezetszennyezés. Ha a vendéglátódnál vágod földhöz a nappaliban, akkor bizony előfordulhat, hogy hamarosan az utcán, egyedül találod magad és erős fülcsengést fogsz észlelni. Készíthettek belőle matróz fröccsöt (rumot bele, majd az egészet engedd le egy korsó sör aljára jégpoharastól és már nyomhatod is! Nagyon durva!). Díszíthetitek bele fagyasztott gyümölccsel, levelekkel, színezhetitek is. Krémlikőrhöz készítsetek a csajoknak pár db-ot olvasztott csoki segítségével! Igazi, hamisíthatatlan bulitermék, a jó hangulat garantált! 

 

Pár jó tanács a használatához:

 • Mosogatógépben nem mosható! (A pohár sem!)
 • Ne feszegesd a formát, mert úgy tuti, hogy eltöröd! Ha nem jön ki a jégpohár, akkor engedj rá egy kis forró vizet!
 • Ne töltsd színültig a formát, mert a jég nagyobb tömegű, mint a víz és bosszúból leveri a kupakot!
 • Hasznos űrtartalma kb. 30-40 ml.
 • Megszínezheted a poharakat pl. ételszínezékkel, színes itallal, különféle színűre.
 • Pálinkából ne próbálj poharat fagyasztani, mert nem fog menni! Ha nem érted miért nem, kérdezd meg a haveroktól, had röhögjenek...!
 • Esetleg használhatsz szörpöt, üdítőket, gyümölcslevet, vagy akár sörrel is próbálkozhatsz.
 • Fagyassz bele pl. menta levelet, bogyós gyümölcsöket stb.
 • Önts bele víz helyett olvasztott csokoládét és készíts krémlikőrhöz poharakat!
 • Gyárts le pár db-ot előre és tedd el a fagyasztóba őket egy zacsiban, hátha váratlan vendég jön!
A csomag tartalma:

 • 12 db jeges pohár forma 
 • 12 db higiénikus záró kupak
 • 1 db tálca

 A termék linkje:  http://hobbyrendeles.hu/termek.1462.jeges_feles_jegpohar_-12db

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Az előre utalás posta költsége: 690 Ft

A termék átvétele:

A termék átvétele:
A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.1462.jeges_feles_jegpohar_-12db linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal (A posta költség további 690.- Ft) meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával A rendelések leadásának határideje: 2013. 04.11. Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a jeges feles készletre vonatkozik! A megjegyzés rovatban jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a vásárlást követően kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat! A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére