Mai­Kupon

Álomalak nem álom többé, itt az idő felkészülni a bikini szezonra. Alakformálás, karcsúsodás, hatékony fogyás.
10 +1 fogyókúrás bérlet: hőterápiával, gépi nyirokmasszázzsal + étkezési tanácsadás: 62 500 Ft helyett 24 990 Ft -ért belbudán.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Személyre szabott fogyasztóprogram elkészítése. (fogyókúrájához). Alakformálás, karcsúsítás, hatékony fogyás. Étkezési tanácsadás. A fogyasztóprogram eredményeinek nyomon követése. Testzsír százalék és méretek ellenőrzése a kúra kezdetén, félidőben és a végén, testsúly mérése minden alkalommal. (a testsúly csökkenés nyomon követése), és Exclusiv Physiomins, ULTRATONE Excel Pro és ULTRATONE Futura Pro készülékek és exclusiv termékek használata a kezelések során, stabilizáló kezelések a karcsú alak megőrzése érdekében, után követés, további tanácsadás, számítógépes állapotfelmérés. Szintentartó bérlet.A kezelések menete – az Ön fogyókúrája, az Ön igényeihez igazítva.

1. Fázis – A Fogyás Beindítása (Az Alpha Spa System Hővel és aromaterápiával segítjük az aktív fogyasztókrém bejutását a bőrbe. A koffeinben gazdag anyag beindítja a fogyási folyamatot,valamint méregteleníti a szervezetet.

2. Fázis – Helyi Fogyasztás (az ötfunkciós Physiomins®ULTRATONE Excel Pro és az ULTRATONE Futura Pro készülék). 
Kimondottan a helyileg lerakódott zsírokat bombázzuk különféle kezelésekkel, amelyek elősegítik a nehezen oldódó zsírfölösleg eltávolítását a kényes helyekről.A mikro-áramos kezeléssel,a zsírsejt közepébe hatolva juttatható a koffeinben és jódban gazdag hatóanyag, amellyel széttördeljük a lerakódott zsírokat. 
Ezt a kezelést a nyirokútmasszázzsal felváltva alkalmazzuk, amely aktiválja a vér- és nyirokkeringést, melyek segítségével a lerakódott salak- és méreganyagokat eltávolítjuk a szervezetből.
Később passzív izomtornával stimuláljuk az izmokat, amelyből egy 30 perces kezelés 4 óra izomtornának felel meg.

3. Fázis – Feszítés
A kezelés célja, hogy a kúra során a súlyvesztésből adódóan a bőr ne ereszkedjen meg. A feszesítés  elektrolipolízissel, ULTRATONE Excel Pro és az  ULTRATONE Futura Pro és gépi nyírokútmasszázs készülékekkel történik.

4. Fázis – Stabilizáció
Annak érdekében, hogy ne lépjen fel „jojó effektus”, új formánkat stabilizálnunk kell havi 1 vagy 2 kezeléssel, melyek meghatározására a kúra végén kerül sor.


Eredmény: 

Karcsúsítás, cellulit kezelés, alakformálás, alaktökéletesítés esetén, és terhesség után.

Kb. 2-3 kg fogyás, 1-2 méretbeli csökkentés eléréséért 11 alkalom.


+ ajándék tea a helyszínen

+ törölköző biztosítása

+ ajánlott étrend ( füzet)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges: 061  2018719

H - P: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Relax SPA Életmód és Fogyasztó Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas u 22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére