Mai­Kupon

Kombinált fogászati kezelés: ultrahangos fogkő eltávolítás és rögtön terhelhető egyrészes komplett fogimplantátum a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben! Most fizetendő 9900 Ft, a fennmaradó 60 000 Ft a helyszínen fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:166 000 FtElőlegben fizetendő:9 900 FtTeljes ár:69 900 Ft59% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pótolja hiányzó fogait a legmodernebb implantátum beültetésével. A hiányos fogsor  nem csupán esztétikai probléma, hanem az egészségre is komoly hatással lehet. A féloldalas rágás felboríthatja az emésztést, amely súlyos szervi bajokat eredményezhet idővel. A modern orvostudomány képes pótolni a fogakat. és a fogimplantáció ma már rutinbeavatkozásnak számít. A beültetés utáni kontrollvizsgálatok ingyenesek!


A fogimplantátum egyik legnagyobb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél nagyságrendekkel stabilabb megoldást nyújt. A fogimplantátum olyan, mintha visszakapná a saját fogait!Milyen szolgáltatásra jogosult a kupon megvásárlásával? 

 

  • Teljes körű ultrahangos fogkő eltávolítás.
  • Fogfehérítő hatású polírozás. 
  • Rögtön terhelhető egyrészes komplett implantátum beültetése, (egyrészes implantátum- a csontban lévő és a szájüregbe nyúló része egy egységet alkot , emiatt azonnal terhelhető)
  • Ingyenes szűrővizsgálat,
  • Ingyenes dentálhigiéniai tanácsadás,
  • (A kupon bemutatója a Hollán Dentál Rendelőben jogosult arra, hogy minden további implantátumot 140 000 Ft helyett 60 000 Ft-ért vásároljon meg a helyszínen.)
 
 
Az implantátum egyik legnagyobb előnye a hídpótlással szemben, hogy ennél az eljárásnál nem kell lecsiszolni a szomszédos fogakat és a későbbiekben is a beültetett implantátum felhasználható a további pótlások bővítésére! Az egyrészes implantátum behelyezését követően a terhelés hatására csontosodik és épül be az állkapocs csontba az implantátum. Így két hét alatt elkészíthető a porcelán híd-és korona, ennek költsége a helyszínen fizetendő.  Ennek költségei 30 000 Ft (a porcelán híd-és korona árát a kupon nem tartalmazza). Az implantáció a csontnövekedés lezárását követően bármely korban elvégezhető.
 

Mi az fogimplantátum? A fogimplantátum a valódi foggyökeret helyettesíti. A beavatkozás során a fogimplantátumot az elveszített fog(ak) helyére ültetik be, hogy erre rögzíthessék a koronákat, hidakat és protéziseket. A fogimplantátum általában tiszta titánból készül, mivel ez biológiai, kémiai és fizikai jellemzőinek köszönhetően megfelelően a csontba integrálódik, és az emberi test teljes mértékben elfogadja, ami a sikeres fogbeültetés egyik alapvető kritériuma. Fontos, hogy az állcsont azon területének, ahova az implantátum kerül, teljesen egészségesnek, gyulladásmentesnek kell lennie, valamint elegendő térfogatú csontnak kell rendelkezésre állnia. Az implantátum problémamentességének fenntartásához a tökéletes szájhigiénia elengedhetetlen.


Implantáció kizáró okai lehetnek:  bizonyos gyógyszerek szedése, erős dohányzás
kezelés alatt álló vagy kezelt csontritkulás, autoimmun betegség, nagyon rossz szájhigiéné. 
A felsorolt esetekben csökkenhet az implantátumok beépülésének esélye. A rizikótényezők kizárólag személyre szabottan mérlegelhetők. Éppen ezért az implantálás előtt mindig szükség van a részleteket tisztázó konzultációra és állapotfelmérésre, mely most a kupon vásárlói részére ingyenes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az engedményes kupon csak a szolgáltatónál történő teljes befejezés esetén érvényes! 

 

Amennyiben a szolgáltatás nem elvégezhető akkor a kupon értékét visszatérítjük. Személyenként 1 kupon vásárolható! Minden további implantátum a MaiKupon vásárlói számára egységesen 60 000 Ft-os kedvezményes áron megvásárolható a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben. 

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére