Mai­Kupon

Szabadulj meg a gerincfájdalomtól! 3 alkalom denevérpados (gravitációs gerincnyújtó pad) kezelés 50% kedvezménnyel, 4.200 Ft helyett 2.100 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Denevérpad, a gerinc álma! Hátfájás, derékfájás és gerincsérv megelőzésére és kezelésére!
Az ülőmunka következményeként sajnos az emberek 90%-a szenved valamiféle derékbántalomtól, a gerincsérv, lumbágó kialakulása pedig már egész fiatalon elkezdődik. A rendszeres, célzott torna nagyon fontos ezen problémák megelőzésében és kiküszöbölésében. Ugyanakkor mivel ezek elég érzékeny területek, vigyázni kell milyen terápiába fogunk.
Tested tartó oszlopa megérdemli, hogy jól tartsd magad! Próbáld ki a gravitációs gerincnyújtó padot!                                                           A gravitációs gerincnyújtó pad - közismert nevén denevérpad – kiváló segítséget nyújt a hátfájás, derékfájás és gerincsérv kezelésében és megelőzésében. A gravitációs gerincnyújtó pad nagyszerűen alkalmazható a gerincsérv és porckorongsérv műtét nélküli és műtét utáni kezelésére, lumbágó, derékfájás, hátfájás enyhítésére, megszüntetésére, az elváltozások kezelésére.
A gép használója kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai. Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges, eredeti állapot felé.
A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől az rugalmasabbá válik, gátolja a porckorongok folyadékvesztését, így a leépülési folyamatok késleltethetőek. Mindvégig egy jóleső, kellemes érzetet nyújt, mely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg; ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent és felfrissülve, megkönnyebbülve, relaxáló hatásából eredően pedig fittnek és kipihentnek érzi magát mindenki már egy pár perces kezelést követően is.
A gravitációs gerincnyújtó pad természetes módon enyhíti a hátfájást, növeli a vérkeringést, csökkenti a stressz okozta feszültséget. Az eszköz lehetővé teszi a test biztonságos lógását, ami egy természetes segítség a gerinc nyújtásában és sok egyéb egészségügyi előnnyel rendelkezik.

  • hátfájás kezelésére
  • derékfájdalom ellen
  • gerincsérv megelőzésére
  • serkenti a vérkeringést

csökkenti a stresszt
Denevérpad, a gerinc álma! Hátfájás, derékfájás és gerincsérv megelőzésére és kezelésére!
Az ülőmunka következményeként sajnos az emberek 90%-a szenved valamiféle derékbántalomtól, a gerincsérv, lumbágó kialakulása pedig már egész fiatalon elkezdődik. A rendszeres, célzott torna nagyon fontos ezen problémák megelőzésében és kiküszöbölésében. Ugyanakkor mivel ezek elég érzékeny területek, vigyázni kell milyen terápiába fogunk.
Tested tartó oszlopa megérdemli, hogy jól tartsd magad! Próbáld ki a gravitációs gerincnyújtó padot!
A gravitációs gerincnyújtó pad - közismert nevén denevérpad – kiváló segítséget nyújt a hátfájás, derékfájás és gerincsérv kezelésében és megelőzésében. A gravitációs gerincnyújtó pad nagyszerűen alkalmazható a gerincsérv és porckorongsérv műtét nélküli és műtét utáni kezelésére, lumbágó, derékfájás, hátfájás enyhítésére, megszüntetésére, az elváltozások kezelésére.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség

Nyitvatartás: minden nap 10 - 22 óráig.

Cím: Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53.

A SOTER KLUB a VI. kerületben, a Teréz körút és a Dessewffy utca kereszteződésétől pár lépésre található. A 4-es és 6-os villamosok Nyugati pályaudvari vagy Oktogoni megállójától 2-3 perces sétával elérhető.

Előzetes időpont egyeztetése szükséges.

Telefon: 06 1-331-81-86, 
              06 70-384-25-44, 
              06 70-223-08-90

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Zsuzsa
Cég
Soter kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Desseffy u. 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére