Mai­Kupon

Digitális alkoholszonda! Ellenőrizze magát Ön is! Most nagyon kedvező áron 15 800 Ft helyett 50% kedvezménnyel, mindössze 7 900 Ft-ért!
INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Az alkoholszonda modern berendezés a véralkoholszint gyors és pontos megállapítására a kifújt levegőből.

 

Egyszerűen használható munkavégzés, vezetés előtt az alkalmasság megállapítására. A PROFI alkoholszonda modern, könnyű, kicsi és elegáns berendezés.
A PROFI alkoholszonda műszaki jellemzői:

 

modern félvezető alkoholszenzor

egyszerű használat - elegendő belefújni

a mért eredmény gyors megjelenítése az LCD képernyőn

hangjelzés a határérték átlépése esetén

kis méretek (103 x 65 x 27 mm)

automatikus kikapcsolás

munkahőmérséklet: 10-50°C

áramforrás: 3db 1,5V AA elem (akár 200 mérésre is elegendő, az elem minőségétől függően)

 

Alkoholszonda, ACE AL5500

Mérés fúvóka nélkül is

 

Az ideális alkoholteszter azoknak, akiknek fontos az ár. Kis súlyának és keskeny formájának köszönhetően mindenhová magunkkal tudjuk vinni. Az élénkpiros LED-es kijelző minden fényviszonyban könnyen leolvasható. A mérési eredményeket ezrelékben, 2 tizedes jegyig jelzi ki.

 

Jellemzők

Mérés fúvókával (legnagyobb pontosság), szívószál (nagy pontosság) vagy a kilélegzett levegő ráfújásával az érzékelő nyílására (megfelelő pontosság) · Kijelzés ezrelékben.

 

Szállítás tartalma

Alkoholszonda · 5 fúvóka · 2 db ceruzaelem · Doboz.

 

A mért eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem jelentenek vitaalapot a hivatalos mérésekkel szemben és nem bizonyítja a vezetésre alkalmas állapotot!

 

Már megint a franciák... Újabb közlekedésbiztonsági jogszabály született a nyugat-európai országban, amelynek hatása megint csak kétséges.

 

Gallföldön mindent megtesznek annak érdekében, hogy csökkentsék a balesetek, így a motoros tragédiák számát is. Nemrégen számoltunk be róla, hogy kötelezővé teszik a láthatósági ruházatot számunkra - az a szabály az oda látogató külföldiekre is vonatkozik, így nem árt tudnunk róla. Most újabb gyöngyszemmel bővült a francia jogrendszer: minden járművezető számára kötelező, hogy legyen nála alkoholteszter! (A jogszabály 2012. júliusától hatályos.)

 

A bódító italok hatása vitathatatlanul erősen káros a közlekedőkre, hiszen ilyenkor elvész az önkontroll maradéka is, széthullanak a reflexek, bizonyítottan sokkal könnyebben okoz balesetet a vezető. Amikor pedig elmész szórakozni valahova, és szeretnéd tudni, mikor vagy vezetésre alkalmas állapotban 1-2 sör elfogyasztása után (esetleg egy nagyon görbe este másnapján), bizony hasznos tud lenni egy ilyen ketyere. Így hát meg is hozták a törvényt: minden járművezetőnél KELL lenni egy teszternek, amivel ellenőrizheti véralkohol-szintjét. Annál is, aki életében nem ivott szeszes italt.

 

Az első hírek szerint mi, motorosok kimaradtunk volna a szórásból. Hiszen egy autó kesztyűtartójában tényleg elfér egy ilyen kis szerkentyű, na de egy sportmotoron hova teszed? Ez azonban senkit nem érdekel: a jogszabály mindenkire vonatkozik, egyedül a mopedek vezetői kaptak felmentést. A teszterek beszerzése mindössze néhány euró (írja a forrás, bár nálunk 6'900 forint alatt nem találtam), a bírság azonban, amely a hiánya miatt a helyszínen fizetendő lesz, 11 európai pénzérme. Amikor ezt harmadszor kéri el tőled a gall rendőr, már a magyar beszerzési ár mellett is pluszban leszel...

 

Azt nem tudjuk, a külföldiekre miként vonatkozik majd a jogszabály: felmentést kapunk, vagy a határon jó pénzért vehetünk szondát magunknak. (Előrelátóbbak szerintem már itthon szerezzék be a túra előtt.)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után rendelését e-mail-en vagy telefonon keresztül adhatja le.
Email: landarmy@freemail.hu
Telefon: (06-70) 611-1605
A terméket futárszolgálattal küldjük az ország bármely területére.
A szállítás INGYENES!
A kupon 2013. április 15.-ig váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Land Army Trade Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére