Mai­Kupon

Természetesen dús ajkak tűszúrások nélkül! Fájdalommentes ajakfeltöltés C.S.M. molekulákkal 30.000 Ft helyett most csak 14.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Te is szeretnél fájdalom nélkül természetesen dús ajkakat? Most itt a lehetőség! A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. A kellemesen kényeztető ajakápolás védi és kellő nedvességgel látja el az érzékeny szöveteket. Különleges hatóanyagai elősegítik a kollagén újratermelését, tartósan megőrzik és ápolják az ajkak természetes körvonalát és teltségét.A cell supporting molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését. Célunk a bőr működésének tökéletesítése, feszesítése és fiatalítása. A proteinben gazdag textúra alkalmas a száj környékén megjelenő ráncocskák ápolására is.
A kezelés a német KLEANTHOUS termékekkel történik. A KLEANTHOUS termékcsalád kezelései megtalálhatóak magyarországi és külföldi magán klinikákon, wellness szállodákban és igényes kozmetikai szalonokban.
Az ajkak leradírozása és az állapotfelmérés után egy természetes, növényi botoxot tartalmazó szérumot teszek a szájra, majd a Perfect Lips ajakápoló krém következik. 
A kúra személyre szabottan, specifikusan kezeli az ajkakat problémától függően, legyen az hidratáltság vagy anti-age hatás stb.
SONOSTAR III. biorezonanciával kombinált ultrahang ránctalanító programjával a hatóanyagok bejuttatása kerülnek.

  • Már az első alkalommal látványos és kellemes az eredmény.
  • Javasolt önmagában, vagy bármely arckezelés részeként.

Hosszan tartó hatását, mint minden más kezelés kúrában fejti ki.

A kezelés mindenkinek ajánlott, különösen 40 év felet. Akiknek keskeny a szájuk, és tartózkodnak a drasztikus beavatkozásoktól, valamint akik hajlamosak arra, hogy a szájuk a téli hidegben nagyon kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni!

Az „összeesett” ajkak visszanyerik régi formájukat. A fiatalabb korosztálynál a prevenció, a védő és regeneráló hatása miatt ajánlott, különösen a síszezon előtt, vagy után! Hosszan tartó hatását kúrában fejti ki, ajánlott évente kétszer megismételni. Egy kúra 6 kezelésből áll, és heti 2-3 alkalommal kell a kezelést elvégezni! A kúra fenntartásához ajánlott otthon a speciális ajakápoló használata.

A 6 alkalmas kúra csak a kozmetikai kezelést tartalmazza, az otthonápolási termék külön igény szerint megvásárolható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • 6 hónapon belüli fog implantátum beültetésen részt vett személyek
  • kismamák
  • epilepszia esete kizáró okok, az alábbi vendégek a kezelést nem vehetik igénybe!!
A kozmetika megközelítése: Nyugati Pályaudvartól nem messze, Hegedűs Gy. u. 12. magasföldszint 4. 17. kapucsengő!
 
Egy személy egy kupont vásárolhat saját részre, és egy darabot ajándékba!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Judit Kozmetika
Cég
Nagy Judit
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Hegedűs Gyula utca 12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére