Mai­Kupon

Magyarországon elsőként! Fagyasztva a ráncok ellen, Fiatalodj mínuszokat! Két alkalom most 3200Ft, 46000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hatóanyagok bejutásának elősegítése céljára számos módszert ismerünk. Mechanikai vagy enzimatikus peelinggel, esetleg mikrodermabrázióval távolíthatóak el a hatóanyagok bejutását akadályozó bőrrétegek.
Újabban hatékonynak bizonyult a tű segítségével történő bevitel, azaz a fagyasztás A tűs módszertől azonban a vendégek jelentős része idegenkedik, mivel az eljárás a bőr megsértésével jár, melynek elkerülhetetlen velejárója a fájdalomérzet, valamint a lecsökkent
ellenálló képesség a kórokozókkal szemben. Ezzel  szemben  a fagyasztás  egy  speciális  kezelőfejjel  történik.Fagyasszuk le a ráncokat és fiatalodj mínuszokat!

Az új hatóanyag beviteli metódus során, az elektromos impulzusoknak köszönhetően a bőr barrierét jelentő lipid kettős réteg átrendeződik. A fagyasztás  során  a  ráncokat  összehúzzuk A szerkezeti átalakulás új hatóanyag csatornák kialakulását eredményezi, így a bőr szinte beszippantja a felületére felvitt aktív molekulákat. Fájdalommentes a kezelés!

Mit fogok tapasztalni a kezelés során?

A néhány perces kezelés teljesen fájdalommentes. A fagyasztás során a bőrre felvitt kezelőanyagok gyorsabban és hatékonyabban szívódnak fel, s ez intenzívebb hatást eredményez. Már az első kezelést követően látványos felfrissülést fog tapasztalni a kezelt bőrfelületen, legyen szó a test valamely részéről, vagy az arcról.
A  ráncok  kisimulnak.

Egy alkalom kezelés 20 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/608-8228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére