Mai­Kupon

Kapcsolj rá, nehogy lemeradj! F1 Sport Ismeretterjesztő Album + 4 versenyre szóló kezdő matrica készlet és további + 4 versenyre szóló Matrica készlet, 52% kedvezménnyel 1.400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szereted, figyeled a F1-t, a sportot?! Hiszel abban, hogy még mindig lehet példaképeket állítani?Ajánljuk gyerekeknek, akik felnéznek a versenyzőkre és szülőknek, akik hisznek abban, hogy a sport kitartóbbá, öntudatosabbá, egészségesebbé, egyszóval sikeresebbé tesz!Az F1 Sport Ismerterjesztő Matricás Magazinok és Gyűjtő Album a sport fontosságára és jellemformáló hatására kíván rámutatni, szórakoztató és informáló anyagain túl!

Az F1 Gyűjtő Album igényesen kialakított oldalain a 2011/2012-es szezon 19 versenypályaája kerül bemutatásra! A F1 és a pályák történetével, földrajzi és környezeti elhelyezkedésének rövid bemutatásával. Pályánként érdekességek, információk versenyről versenyre. A pole-k matricákkal való megtöltéssel és a foglalkoztató mezők kitöltésével érdekes és értelmes szórakozást nyújt az egész családnak, ezzel egy kellemes és maradandó emléket nyújt előfizetőinek!

Ezt a kéthetente 2 összevont számmal megjelenő, 12 – 24 oldalas
F1 Sport Ismertterjesztő Matricás Magazinnal turbósítottuk!

A sok - sok érdekes, színes tartalom mellett, többek között egészséges életmód, környezetvédelem, prevenciós anyagok, rejtvények – feladatok, programajánlók, stb. találhatók az albumban.  A magazinokban elhelyezett 12 – 12, azaz a mindig a 24 induló versenyző matricáit kapjátok, plusz az előző verseny első 3 helyezettjének külön matricáival. Két magazinban lévő matrica melléklet tesz kompletté egy versenyt, a pályák pole pozícióinak helyeire való beragasztással!

A matricák gyűjtésével ti is részesei lesztek az F1 világának, együtt élve a versenyekkel!

A kedvezményes kupon akció során első lépésben startolhattok is a mezőnnyel az albumba és 4 versenyre szóló matrica készlettel! Ne maradj le, a versenyekre rögvest a további havi 2, 5 vagy 10 versenyre szóló magazin előfizetéssel rögtön benevezhetitek magatokat Ti is! Így a szezont utoléritek néhány lapszám előfizetésével és a következő F1 szezonra ti is beértek a célba, komplett lesz az album!

Mindezt egy rendkívül kényelmes és megbízható lehetőséggel biztosítjuk számotokra, nincs egyéb teendőtök, mint igényléseiteket, előfizetéseiteket a Magyar Postán (bármelyik postahivatalban, postásnál, telefonon, e-mailben) havonta egy, alkalommal megtenni.

Utána nincs több teendő, csupán várni a postást, hogy elvigye kéthetente a 2db F1 Gyűjtóő Albumot! Vegyél részt ezután kvízjátékunkban a nyereményekért és váltsd be a magazinban található 500 Ft– 2500 Ft-os különböző vásárlási utalványt támogatóink üzletében!
Jutalmazásra, ösztönzésre, ajándékba is érdemes előfizetni!

Részletes információkat megtalálod: a http://www.sportmatrica.hu weboldalon!  

Ezt követően csak egyre vigyázz! Ne maradj le, ne állj ki, mert a többiek megelőznek!
Hisszük, hogy sikerül kiadványunk és az F1 által megszerettetni az egészségesebb, sportos és környezettudatos életet.  

Jó szórakozást és versenyzést kívánunk! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponokat érvényesíteni kell a marketing@sportmatrica.hu email címen, vagy a http://www.sportmatrica.hu/megrendeles.php oldalon lévő sablon kitöltésével, név, postázási cím és a kupon kódja, valamint a kupon cég nevének feltüntetésével, mivel a postás viszi ki! Ezzel a kupon beváltásra kerül.

A kuponok vásárlói postán kapják meg a kiadvány.

A postai költséget a kupon tartalmazza!

Első zárás a posta felé 2011. szeptember 24-e! Ekkor a kiadványt a posta 2011. október 04-én viszi ki!

Amennyiben szeptember 24-e után rendeli meg az albumot, akkor a következő zárás után postázzák az addigi összes számot.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Élj Okosan Alapítvány
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére