Mai­Kupon

A jövőd nem titok többé! Tudd meg mit hoz számodra a holnap! 30 perces telefonos jóslás 4000 Ft helyett most csak 1500 Ft Marisa jósnő jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd megtudni mire számíthatsz a közeljövőben? Hogyan alakul magánéleted, párkapcsolatod? Lesz-e munkád, megoldódnak-e anyagi gondjaid? Mindenkiben vannak kétségek és kérdések. Most itt a nagyszerű lehetőség, hogy megtudj mindent, amire kíváncsi vagy.Most nem kell utazgatnod, nem kell útiköltséget fizetned, és nem kell méregdrága emelt díjas vonalat sem hívnod ahhoz, hogy megtudj mindent a jövődről. A jóslás telefonon keresztül is működik, hiszen az energiának nincsenek sem fizikai, sem térbeli korlátai. Az ország bármelyik pontján is laksz, otthonodból kényelmesen a fotelban hátradőlve hallgathatod meg, hogy Marisa milyen üzenetet tolmácsol neked kártyái segítségével.

Mit kell tenni?

  • - vásárolj kupont
  • - hívd fel Marisát
  • - diktáld be a kuponszámodat, és egyeztess egy mindkettőtöknek alkalmas időpontot!
  • - telefonon marisa jósol neked fél órán át

A félórás jóslás minden életterületet érint, a jelenből kiindulva halad az időben kb. fél évet előre.
Minden kedves telefonáló -igény szerint- kérhet rontásvizsgálatot, vagy egy angyali üzenetet is!
Ha budapesti városi vonalad van, nincs telefonköltség, (azért lesz költségmentes, mert Marisa visszahív) ha mobiltelefonról vagy vidékről telefonálsz, akkor a telefonköltség természetesen a jósoltatót terheli. (saját telefonszolgáltatód díja szerint) Kérlek ezt vedd figyelembe kupon vásárláskor!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat 30 perc jóslásra szól, és kizárólag telefonon keresztül lehet igénybe venni. Légy előrelátó, vásárolj több kupont!

Telefonos időpont és kuponszám egyeztetés szükséges a 0620/ 972 8855 számon Marisa jósnőnél.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Marisa jósnő
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére