Mai­Kupon

Három héten át tartó tökéletes kezek! Gél lakkozás vagy Japán manikűr méhviasszal. Elegáns megjelenés és megfelelő ápolás kezeidnek mindössze 4.290.- Ft helyett, most 1300 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezünk és körmeink nemcsak állandó fáradhatatlan bevetésben vannak, hanem örökké szem előtt is. Ez épp elég ok arra, hogy különös figyelmet fordítsunk rájuk. Ápold és óvd rendszeresen a kezeidet tavasszal is. 3-4 hétig tartós lakkozás a kezeden. Először teljes körű manikűr során rendbe teszik a körömágyadat, körmeidet. A manikűr utáni kezelést Te választhatod ki, hogy az gél lakk, vagy japán manikűr az amit szeretnél.
A körmeidet kétféle módon tudod megóvni: vagy gél-lakkozást kérsz, vagy pedig japán manikűrt. Egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. A gél lakkozás révén a köröm egy rugalmas, de ennek ellenére rendkívül tartós „bevonatot” kap, ami felveszi a harcot a széllel, hideggel, esővel, akár három héten keresztül.

A gél lakkal nemcsak tartósan színezheted be körmeidet, de erősítik is azt, ezért nem kell többé aggódnod, h letörik vagy 1 nap után lekopik a lakk a végéről.

Manikűr, köröm formálás. Ezt követi a gél lakkozás. Tartósan szép és fényes körmök heteken át. Nem károsítja a körmöket. Számos színben elérhető. Ötvözi a gél tartósságát és a lakkozás egyszerűségét. Pillanatok alatt, UV fényben „megköt”, így nem kell aggódni az elkenődés vagy megnyomódás miatt

Természetes körömre és műkörömre is használható, kiváló tapadású és magas fényű, ezért még hetek múltán is olyan, mintha aznap lakkoztad volna. Nem sérül, nem karcolódik, igazán ideális viselet a kezeiden.

A gél lakkozást könnyen és gyorsan elkészíti a manikűrös a kezeden, kb.30 -40 percet vesz igénybe.
Többféle színből választhatsz.
Saját köröm megerősítésére is ajánlott.

Természetes hatást kelt, úgy néz ki, mint egy lakozott köröm.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


 


Más akcióval nem vonható össze.
Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba.


A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a 06-30-427-1514 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csak hajvágás - Bertalan Piroska
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Alkotás u 1/a (a Délinél)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére