Mai­Kupon

Az élet, bocs az étel sója! 2 kg parajdi étkezési só csak 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Só nélkül nehezen elképzelhető az étel. Minőségi sót használva meg még finomabb ételek készíthetők! Most a magyarok által több, mint ezer éve használt sót kínáljuk kedvező áron! 2 kg csak 900 Ft!A világon egyetlenegy helyen, a budapesti Vámház körúton található Parajdi Sópincében lehet Parajdi Étkezési Sót vásárolni. Jól érti, Parajdon sem! Ebből a sóból kap most 40% kedvezményt!

A Parajdi Étkezési Só — a Székelyföld fehér aranya — a Kárpát-medence leghíresebb sóbányájából kézzel válogatva, frissen őrölve, egyedileg csomagolva kerül az Ön asztalára. Teljesen természetes állapotban, nincs hozzáadva se elvéve belőle semmi, úgy, ahogy 310 m mélyből a felszínre került.

 

Borbás Marcsi megnézte, honnan jön és mire jó a parajdi só:

http://www.gasztroangyal.hu/hu/videogallery/video/47/

 

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI Osztálya által bevizsgálva, a magyar étkezési só szabvány minden előírásának megfelelően, káliummentesen, a biotermékekben is felhasználható formában ajánljuk mindenki asztalára. Ez a legegészségesebb só környezetünkben, ezt fogyasztotta nemzetünk az elmúlt ezer évben, és ezt a bányát látogatja meg manapság is közel félmillió ember évente — nem véletlenül. Reményeink szerint a Parajdi Só rövidesen bekerül a Magyar Értéktárba és azokba a Hungarikum termékekbe, amelyek előállításához sóra van szükség.

Ezt a különleges étkezési sót ajánlja Önöknek mostantól mindennapi használatra a Parajdi Sópince. Aki csak egyszer is megkóstolja, az megtudja, milyen az igazi natúr kézműves só, és nem vágyik másra!

 

További kedvezmény minden vásárló részére egy félárú belépő a parajdi Sópincébe —1.000 Ft helyett  500 Ft–ért. Ezt a helyszínen kell fizetni. Akár egy egész napot tartózkodhat, pihenhet Sópincében. A szűrt, tiszta levegő és a beépített 50.000 kg parajdi só garantáltan elvégzi az éves nagytakarítást légutaiban, a különleges és nyugtató környezet egyszerűen ráadás.

 

A Sópince boltjában további, a parajdi sóval és Székelyfölddel kapcsolatos, máshol nem kapható termékeket vásárolhat kedvező áron.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A só személyesen átvehető a Parajdi Sópincében: Budapest IX. kerület, Vámház körút 11. Vigye magával a kinyomtatott kupon(oka)t!

 

Postai szállítás is lehetséges, ára 1670 Ft 20 kilóig. Ez esetben e-mailben küldje el a kapott kuponokat a parajdisopince@gmail.com e-mail címre, és írja meg a pontos szállítási címet!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére