Mai­Kupon

ORGANA! Energetizált, ezüst alapú bio sebgyógyító-sebfertőtlenítő kisállatok számára. Most 50% kedvezménnyel, csak 3990 Ft.-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Te is az egészséges kozmetikumok híve vagy? Szeretnél csakis vegyszermentes termékeket használni? Válaszd az ORGANA Energetizált ezüst alapú biokészítményeit!A házi kedvenced is megérdemli a törődést!Ha szeretnél kedvencednek is örömet szerezni, akkor itt van rögtön az ORGANA Energetizált, ezüst alapú organikus bőrfertőtlenítő-sebgyógyító biokészítmény, hamisítatlan orvosi zsálya (Salvia Officionalis) kivonattal 200 ml-es kiszerelésben, ami alapfelszerelés kell, hogy legyen egy gondos gazdinál. 

Röviden: Az ORGANA rendkívül erős gyulladáscsökkentő-sebgyógyító hatású készítmény, amely belsőleg is nyugodtan alkalmazható.

Feltétlenül szükség van rá, ha a kedvenced:

  •  Műtét előtt áll, esetleg éppen túlesett rajta
  • Simán csak bunyózott egy jót, és megsérült
  • Toklászfertőzést kapott
  • Gyakran gyullad be a füle
  • Beteg a fogínye vagy szájpadlása
  • Gombás fertőzést kapott
  • valamilyen bőrbántalomtól kihullott a szőre
  • Aggódsz, hogy a sima sebfertőtlenítőt lenyalogatja magáról, és valami baja lesz tőle
  • Olyan szuperhatásos készítményt keresel, ami nem tartalmaz ártalmas adalékokat, mégis kifizethető az ára.


Hiteles laborvizsgálatok során igazolt tény viszont, hogy az ezüst 6 perc alatt képes elpusztítani bármely vírust, baktériumot vagy gombát, köztük az izzadságszagért felelős baktériumokat is.  
Az ORGANA további különlegessége, hogy minden egyes flakont 3 percen keresztül 20.000 Hz-es energiával, az emberi szervezetre leginkább gyógyító hatású rezgésszámmal informálják, azaz ENERGETIZÁLJÁK. Feltöltéséhez a japán Hado Kutatóintézet szenzációs kutatásait, felfedezéseit használták fel.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltás helye: TEDDY festékbolt 1122 Budapest, Csaba utca 8. (hétköznap: 8.00-18.00, szombat-vasárnap 8.00-12.00) .

Házhozszállítás kérhető, az ország bármely pontjára csak 650 Ft-ért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Organa kozmetikumok
Cég
MagOra Jövőért Közhasznú Alapítvány
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Csaba utca 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére