Mai­Kupon

Személyi jövedelemadó készítése 3000Ft helyett most 1500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Cégünk könyveléssel foglalkozik,és mivel közeledik a Személyi Jövedelem adó bevallásának határideje, ennek elkészítését ajánljuk fel, akár személyes találkozás nélkül magánszemélyek, részére.

 

Amennyiben a magánszemélynek van lehetősége szkennelésre, faxolásra úgy személyes találkozás nélkül, akár az ország bármely pontjáról küldött adatok alapján készítjük el a bevallást, majd e-mailben a kész anyagot visszaküldjük, már csak aláírásra és postázásra van szükség. Ez így nagyon rugalmas, kényelmes és egyszerű.
Igény esetén fel lehet minket keresni a budapesti irodánkban és akkor előre egyeztetett időpontban készítjük el a bevallást


FONTOS:Felelősségünk a jogszabályokban meghatározottak szerinti bevallás elkészítésére terjed ki,a nem pontos, illetve a le nem adott igazolásokért cégünk felelősséget nem vállal. Természetesen az esetlegesen szükséges javítás (önellenőrzés) esetén közreműködünk, segítséget nyújtunk.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0670/317-6626-os telefonszámon.

A kupon felhasználható személyesen, illetve, ha faxon vagy postai úton eljuttatják hozzánk a szükséges dokumentumokat, akkor nem szükséges "személyes megjelenés".

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szep-End Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1106 Budapest, Fehér út 10. 32.ép.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére