Mai­Kupon

Kavitációs kezelés: lépjen fel ultrahangos kezeléssel a zsírsejtek és a narancsbőr ellen! 3 alkalmas bérlet: 15 000 Ft helyett 7 500 Ft-ért Óbudán, a Kolosy térnél.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást! Az esztétika területén a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában.A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Orvosi kutatások bebizonyították, hogy az alacsonyabb frekvenciájú ultrahang hullámnak eredményesebb a kavitációs hatása. 

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejt közötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével a vizelettel kiürül szervezetünkből.

Kavitáció a karcsú fiatal feszes testért. A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem.

Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.

SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL A MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást! Az esztétika területén a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában.


HIHETELEN EREDMÉNYEK MÁR 3 KEZELÉS UTÁN:

1. Tartós zsírbontó hatás

2. Intenzív cellulit kezelés

3. Feszes és rugalmas bőr

4.Végeredmény: feszes has és formás csípő (alkalmanként 1-4cm)
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  06 70  5055011 Andi

H-P:8-20

SZ:8-12

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségvölgye Szépség Szalon
Cég
Kárpáteurópa Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére