Mai­Kupon

Két igazi olasz-vékonytésztás 32 cm-es pizza szabadon választva az étlapról az Operánál, 2700Ft helyett 1350Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!2 db szabadon választott nagy (32 cm-es) pizza az Operánál, a Budapesti Broadway  szívében. Kóstold meg legújabb magyaros, mexikói vagy csirkés szuperpizzánkat vagy válogass 18 féle klasszikus pizzáink közül!
VEGYÉL TÖBB KUPONT!!!!  Ha szeretnél kettesben tölteni partnereddel egy romantikus estét, vagy elhívnád egy vagy több családtagod, barátod egy kellemes beszélgetésre, ne habozz, élj a lehetőséggel, hiszen most 50% kedvezménnyel teheted meg!Pizza lapunk megtekinthető a www.facebook.com/ZazuCafe oldalon.
A barátságos fiatalosan elegáns külső, az udvarias kiszolgálás és a finom ételek bizonyára Önnek is elnyeri majd tetszését.
Az étterem adottsága kiválóan alkalmas céges rendezvények, kisebb esküvők, eljegyzések, leány vagy legénybúcsúk, születésnapok, osztálytalálkozók lebonyolítására. ( Max 40 fő étkezése biztosítható egyidejűleg). Legfeljebb 12 fős társaságoknak kissé szeparált különterem is biztosítható.  
A Zazu Cafe Pizzéria  Pub vezetősége és személyzete egész évben, minden nap 8.00 – 23:00 óráig, várja kedves vendégeit. Az étterem rendelkezik ingyenes WIFI szolgáltatással is.
Gyermek etetőszék és mozgássérültek számára is kényelmesen megközelíthető asztal biztosítja a különleges igényeket.
Társasjáték és karaoke felszerelés is kérhető rendezvényeihez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos asztalfoglalás kötelező!

Tel.: 06-30/524-0027

Nyitvatartás:

Minden nap 8:00-23:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zazu Cafe 8
Weboldal
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Ó utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére