Mai­Kupon

Gyógyulás a hangok erejével! Tested nyugalmat kap a tálak hangjai által. A tibetiek gyógymódjával: tibeti hangterápia: 60 perc: 5 000 Ft helyett most csak 1 900 Ft-ért. Gyógyulhatsz a "kongatós ember" által.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A testünkön és körülötte elhelyezett hangtálak rezgése - a testünket több mint 2/3 részben alkotó víz kitűnő vezetőképességének köszönhetően - teljes mélységben behatol a szervezetünkbe. Néhány perc alatt ellazulunk, lecsendesedik a tudatunk, kizökkenünk a feszültséget, stresszt okozó gondolatainkból, és egy mély, meditatív állapotba kerülünk. Amennyiben a páciens állapota indokolttá teszi, lehetőségünk van arra, hogy a hangterápiát kiegészítsük, ill.  kiváltsuk más természetgyógyászati módszerekkel.A tálak alkotóanyagai közül az arany a Nap, az ezüst a Hold, a higany a Merkúr, az ólom a Szaturnusz, az ón a Jupiter, a réz a Vénusz, a vas pedig a Mars rezgését szimbolizálja és juttatja el minden egyes sejtünkhöz, helyreállítva az univerzumhoz kötődő, de a civilizációs ártalmak miatt kibillent egyensúlyunkat, s aktivizálva szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.

 

Súlyosabb betegségek esetén a heti egy (vagy maximum kettő) hangterápiás kezelés hatását még fokozni tudjuk a zengőtálak speciális elhelyezésével attól függően, hogy mely testrészre, szervre, célterületre kell koncentrálni a gyógyító rezgéseket.

 

A hangtálakról:

Ezek a csodálatos tálak Indiában, Nepálban, Tibetben készülnek, s magukban hordozzák a Himalája lejtőin máig fennmaradt, több ezer éves ősi kultúrák hagyományait, tapasztalatait.

Az elkészítésükhöz hétféle fémet (arany, ezüst, higany, ólom, ón, réz, vas) használnak.

A tálak mérete orgonasípszerűen változik a teáscsészétől a bogrács nagyságúig.

 

(Katalin "gyógyulásának" bővebb története itt olvasható)
http://www.nadinet.hu/hangtalazas-ahogy-a-paciensek-latjak#panel1-2

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9227609

H-SZ: 8-20 

Bővebben: http://nadinet.hu/hangtal-es-prananadi-modszerrol-bovebben

 

Szolgáltatás helye:        1105 Budapest, Bebek utca 12. (4-es kapucsengő) 


A "kongatás" élményének megtapasztalására hétköznap 18 és 20 óra között, illetve hétvégén tetszőleges, előre egyeztetett időpontban van lehetőségük. 

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pfeiffer Ferenc
Cég
A "kongatós ember"
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1105 Budapest, Bebek utca 12
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére