Mai­Kupon

Tartós szőrtelenítés IPL technológiával hónaljra vagy bikini vonalra. Most akciósan 5 alkalom 5990 Ft-ért 15990 Ft helyett a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél végleges szőrtelenítést hónaljra vagy bikini vonalra? Most itt a lehetőség az IPL technológiával, mely fájdalommentesen és gyorsan távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat. 5 alkalom szükséges ahhoz, hogy a borotva, gyanta, krémek ne sorakozzanak tovább a polcodon. A tartós szőrtelenítés megkönnyíti a mindennapjaidat. Nem kell időt szakítanod arra, hogy ápolt és igényes legyen a megjelenésed akár az utcán, strandon vagy otthon. Bársonyos és kellemes tapintású lesz a bőröd.Az IPL tartós szőrtelenítés, melyet intenzív villanófénnyel végzünk.

Az IPL gép a nemkívánt szőrszálakba vezeti a speciális lézerfényt, anélkül hogy a környező sejteket roncsolná, károsítaná.

Az eljárás során a lézergép fényimpulzust bocsát ki, amelyek behatolnak és a bőrön át a szőrtüszőbe jutnak.

A szőrben található pigment a fényt hővé alakítja át és a szőrtüsző elhal. A hőhatás során a szőrgyökér elpusztul és nem képződik új szőr a kezelt területeken.

Mivel nem minden szőrszál van egyszerre növekedésben ezért szükséges a több alkalmas kezelés.

A kezelés során hűsítő gélt használunk. Az eljárás fájdalommentes mivel a gép nem kitépi a szőrszálakat hanem speciálisan világítja meg, melyek kihullanak rövid időn belül. A kezelés során végig védőszemüveget kell viselni.

Fontos, hogy a tartós szőrtelenítés időpontja előtt 2-3 héttel már ne gyantázzunk vagy epiláljunk. Kb. 1,5 mm-es szőrzet lesz az ideális a kezeléskor. Szolárium mellőzése szintén ajánlott.

A kupon 5 alkalom hónalj vagy 5 alkalom bikini vonalra vonatkozik. Mindkét szőrtelenítéshez 2 kupon megvásárlása szükséges.

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 július 15-ig váltható be a SzoliCity Szépségszalonban.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére