Mai­Kupon

Fogyás szalonnával és kolbásszal! Adjon le kilókat úgy, hogy kúrájában kizárólag húsok szerepelnek! + Candida szűrés + állapotfelmérés és bemérés + étkezési tanácsadás + Magneter kezelés x 5 + fogyi-ital, most csak 17.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Igen, jól olvasta, ez nem elírás!

Szeretne tartós fogyást elérni úgy, hogy fogyókúrás étrendjében kifejezetten húsok szerepelnek? Ez a módszer olyan túlsúllyal küzdőknek ajánlott, akik nem szeretik, vagy már unják a salátás- gyümölcsös fogyókúrákat. Ez a fogyi-program még rendszeres mozgást sem igényel. Viszont miután a fogyással együtt beindul egy méregtelenítő folyamat, rengeteg energia szabadul fel, és szinte kívánjuk az intenzív mozgást.

Kupon tartalma:

- állapotfelmérés
- bemérés
- étkezési tanácsadás
- candida szűrés
- 5 alkalom magneter kezelés
- 1 üveg fogyi-ital (21 napos adag)


Szeretnének fogyni, és szeretik a jó magyaros, szalonnás ételeket.Tudom hihetetlen, de működik! Főleg azoknak ajánlom elsősorban, akik has tájékról és csípőről szeretnének fogyni, és szeretnék „úszógumijukat” elfelejteni.

A fogyókúra biorezonanciás állapotfelméréssel kezdődik. Itt nemcsak az elhízás okairól ad tájékoztatást a számítógépes teszt, hanem arról is, hogy a húsféléken kívül mire is van a szervezetnek pontosan szüksége, mely vitaminok, ásványi anyagok, enzimek hiányozhatnak a szervezetnek. Vagyis kideríthető az, hogy vajon mi az oka annak, hogy eddig nem tudott lefogyni. Nem költ feleslegesen mindenféle táplálék-kiegészítőre, vitaminra a kúra folyamán, csak célirányosan arra, amit a szervezet be is tud 100%-ban fogadni és feldolgozni. Ezt a célt szolgálja a bemérés. A 1,5-2 órás állapotfelmérésen az is kiderül, hogy van-e candida -fertőzöttsége. A kúra egy alapos mindenre kiterjedő, személyre szabott, érhető és jól követhető étkezési tanácsadással folytatódik. Ekkor kapja meg a fogyást elősegítő fogyi-italt. Az állapotfelmérés eredménye alapján 5 alkalmas pulzáló mágnesterápiás kezelés következik, ami igazán beindítja a fogyást. A kezelés egyénre szabott, lehetséges méregtelenítő, zsírégető vagy éppen az emésztőenzimeket aktiváló program. Szükség esetén a candida is kezelhető a mágneses-biorezonanciás géppel. Az eljárás fájdalommentes, de stresszoldó. Egy-egy alkalom a programtól függően 30-56 percet vesz igénybe.

 

A kúrával jó pár forintot spórolhat is, hisz a legdrágább ételeket cseréljük le a legolcsóbbakra. A speciális kúra és kezelés csak olyanoknak ajánlható, akik komolyan elhatározták, hogy lefogynak és elegendő a heti kb. 1kg -1,5kg-os fogyási ütem. Ezzel a fogyási ütemmel a bőr nem ereszkedik meg. Alkalmazkodik az új helyzethez.

 

Elfelejtheti a jojó-effektust. A kúra befejeztével a szervezet átáll „emésztő – üzemmódra”. Így elfelejtheti a has puffadást, és a bélgázokat. A program alatt rendszeres segítséget kap a fogyni kívánó, személyre szabottan, konzultáció formájában a kezelések alatt. Össztűz a kilókra!! A fogyókúrás program több oldalról támadja meg a felesleges kilókat. Ez egy olyan speciális terápia, aminek segítségével a szervezetet méregtelenítjük, tisztítjuk. Ennek eredményeképpen gyógyulunk és fogyunk…. és fogyunk. A fogyi-ital fogyasztásával és az étrend betartásának következményeként egyre több energiánk lesz, és onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk. A kúra előre haladtával még a vérnyomás probléma is rendeződik, sőt a vércukorszint is pozitív irányba mozdul el…………….és kitisztul a bőrünk. Szépülünk és fogyunk egyszerre.

 

Kinek ajánlható ez speciálisa fogyókúrás program?

• MINDENKINEK, aki éhezés nélkül szeretne fogyni és nem szeretné a kilóit

visszahízni

• MINDENKINEK, aki egészségesen, eredményesen szeretne fogyni egy

kellemes és gyógyító méregtelenítés közben

• MINDENKINEK, aki naponta 3x tud étkezni

• MINDENKINEK, aki szereti a finom húsokat, zöldségeket

• MINDENKINEK, aki szeretne ismét karcsú lenni, és pár évet letagadni a

korából

 

Kinek nem ajánlható ez a program?

- pacemakerrel rendelkezőknek

- terhes és szoptatós mamáknak

- súlyos epilepsziában és skizofréniában szenvedőknek

- frissen műtötteknek (1-1,5 éve) akik epehólyag eltávolításon vagy gyomor –és/

vagy bélszakasz eltávolításán estek át

- a lázas állapotú betegeknek meg kell várni a lázmentes állapotot

 

Olvassa el a véleményeket, tapasztalatokat azoktól, akik már kipróbálták ezt a módszert!(Katt a linkre)  http://fogyas-szalonnaval.hu/?page_id=19

 

Összefoglalva a csomag tartalmát:

 

- állapotfelmérés

- bemérés

- étkezési tanácsadás

- candida szűrés

- 5 alkalom magneter kezelés

- 1 üveg fogyi-ital (21 napos adag)

 

A további esetleg szükséges  fogyi-italok kedvezményes termelői áron.

 

A szolgáltatás 2 helyen folyik:


1. di Bamboo Szépség és Egészség Szalon IX.ker.Ipar u.2/b (a Boráros Térnél)
2. E18 Szépség és Egészség Szalon VII.ker. Erzsébet krt. 18.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma:

- állapotfelmérés
- bemérés
- étkezési tanácsadás
- candida szűrés
- 5 alkalom magneter kezelés
- 1 üveg fogyi-ital (21 napos adag)
 
A további esetleg szükséges  fogyi-italok kedvezményes termelői áron.
 
a szolgáltatás 2 helyen folyik:
1. di Bamboo Szépség és Egészség Szalon IX.ker.Ipar u.2/b a Boráros térnél
2. E18 Szépség és Egészség Szalon VII.ker. Erzsébet krt. 18.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
di Bamboo Szépség és Egészség Szalon
Cég
Dessant-Fit Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u.2/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére