Mai­Kupon

Férfi hajvágás + Fejmasszázs fejbőrápoló tonikkal + Manikűr kézmasszázzsal most hihetetlen áron 6100Ft helyett 1640Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hajszobrászkodás nem a nők fegyvere csupán, egy divatos férfi haja is jó pont lehet egy üzletnél vagy egy szerelem fellángoltatásában.Most mindemellé megajándékozunk egy fejmasszázzsal és egy manikűrrel, amihez kézmasszázs is jár!-Most is azt ajánljuk, hogy a frizura kiválasztásakor mindenképp hagyatkozzunk saját megérzéseinkre. Optimálisnak mondható az a variáció, amikor a frizura összhangban van öltözékünk stílusával, társadalmi helyzetünkkel és valamelyest a modern hajvágási trendekkel.

Figyelmedbe ajánljuk a mostani főbb férfi frizura tendenciáit. Ami a legfontosabb – helyesen választani meg azt a frizurát, amely leginkább illik hajtípusunkhoz, fejformánkhoz és végül, de nem utolsósorban belső világunkhoz!

-Kezünkkel rengeteg érzelmet közlünk. Egyik legfőbb kifejezőeszközünk gesztikulálásunkkal segít a beszéd megértetésében ősidők óta.
Árulkodik életmódunkról, szervezetünk egészségi állapotáról.

 
Az ápolt, szép kéz és frizura nem csak a nők fegyvere, legyen randevú vagy egy üzleti tárgyalás, legyél top formában.


Most egy tökéletes firzura mellé csodálatos kézmasszázzsal felfrissítem fáradt kezed, majd egy manikűrrel ápolttá varázsolom!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +3670/3788497-es vagy a 0614095098-as telefonszámon.

Az ajánlat szétválasztható, a manikűrt más is felhasználhatja, nem fontos ugyanannak a személynek hajat vágatni és manikűröztetni, kísérője is felhasználhatja a manikűrt.

A szalon nyitvatartási ideje:

H-P 8-20h-ig

Sz 8-13h-ig

www.facebook.com/valentiniszalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Valentini Szalon Beauty&SPA
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Állás u. 56.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére