Mai­Kupon

Dr. Life Hullámmasszázs most szenzációs áron, 3 alkalom 12.000 Ft helyett 4.800 Ft-ért + 10 perc ajándék Vibro Tréner!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretne fogyni,méregteleníteni, javítani nyirokkeringésén? Fáj a lába? Megoldást kínál egy piacvezető hullámmasszázs technológia most szenzációs áron 3 alkalom 12000-ft helyett mindössze 4800-ft-ért+ajándékba adunk 10 perc vibrotréner használatot ami 45 perc tornának felel meg!
Program a  saját problémádra egyénre szabottan! Az emberi szervezet alapvető létfeltétele a megfelelő vér és nyirokkeringés ezek gyenge működése betegségek előidézője lehet. A fogyás alapfeltétele a jól müködő nyirokrendszer és napi 2-3 liter folyadék elfogyasztása enélkül a szervezet nem tudja kiüríteni a zsírokat, hiába diétázol visszaépül lassul a zsírleadás.

Probléma a szervezet méreganyagokkal való telítődése is, ez a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához vezet. DE ITT A MEGOLDÁS! A Dr Life hullámmasszázs berendezés az eljárás lényege hogy a páciens testére végtagjaira, légkamrákból álló aplikátorokat helyezünk fel, a kezelőegység légkamráinak egymás után történő felfúvásával, majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre. Ez egyrészt segít helyreállítani a az alapvetően fontos élettani folyamatokat, másrészt a nyirok-és vénás keringési rendszerek erőteljes stimulációjával mind esztétikai, mind terápiás kezelések széles lehetőségét kínálja. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy alkalomnyi kezelés időtartama 30perc.

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242       

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére