Mai­Kupon

Végy egy mély lélegzetet ! Tüdőtisztító, légúti betegségeket megelőző és gyógyító Só terápia 10 alkalomra szóló bérlettel most 14.400 Ft helyett 5760.- Ft-ért a Himalája-sóland-ben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A só-bányákéval közel azonos klíma a beépített 15 tonna himalája kristálysónak köszönhető.  Nem csak a légzőszervi betegek, hanem betegségmegelőző, immunrendszer erősítő, ellazító és nyugtató  hatása miatt az egészséges emberek érdeklődését is fel kívánjuk kelteni.  
A 60 m2-es só-land  ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal teli levegője az egészségre jótékony hatású, negatív töltéssel bír.
  
A terápia ideje alatt hang és fényterápiás kezelésben is részesülnek a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeink. 60 perc pihenés a só szobában annyit ér, mint 1 nap kikapcsolódás valamelyik tengerparton. Jó szívvel ajánljuk a só-klímaterápia használatát mindazoknak, akik a krónikus panaszaik csökkentésére, akár prevenció, akár kikapcsolódás céljából látogatnak el hozzánk. Kúraszerű alkalmazás esetén felnőtteknél 85-90%, gyermekeknél 90-95%-ban jelentős javulás tapasztalható. Heti 1x60 perc a só szobában negyedére csökkenti a légúti fertőzéses megbetegedések esélyét.

A szín életünk lényeges tényezője. A színek eleven erőknek tekinthetők, az egészség  és erő forrásai lehetnek, ha jól használjuk őket.

A himalája kristálysó  színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek.

Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják. A bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelntkezés: Himalája-sóland

                      2040 Budaörs Csata u.15.

                      Tel:06 23 417 473

                       mobil 06 30 242 8018

                      email:himalajasoland@gmail.com


A bérlet 1 felnőtt és egy gyerek egyidejü látogatására jogosít, és a kupon beváltásától számított 3 hónapig érvényes.

Ajándék: 1 kg étkezési Himalájasó, vagy 1 kg Himalája fürdősó vagy sószappan.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fuszekli tex
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Csata u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére