Mai­Kupon

MÉREGTELENÍTŐ, ÉS EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ
5 ALKALMAS NYIROKMASSZÁZS ÉS FÜLAKUPRESSZÚRA CSOMAG. TARTALMA
(5 x 110 PERC) AMELY MOST 55 000 FT HELYETT CSAK 25 000 FT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy alkalom időtartama: 110 perc! Az 5 alkalmas kezelés csomag elfeledteti az ünnepek finom ízének utóhatását, azaz, csökkenti a tested térfogatát. Látványos, gyors eredmény! Fogyás, méregtelenítés, tisztítás, cellulit ellen, migrén,- fejfájás oldására, menstruációs görcsök ellen, energetizálás, immunrendszer erősítés, amit kapsz a masszázs által.

A nyirokmasszázsról bővebben a weblapon http://and.mennyeimasszazs.hu/-nyirokmasszazs.

Az 5 alkalmas kezelés sorozat az egészségi állapotod javítja, nem csak közérzeted lesz sokkal energikusabb, hanem életritmusodon is lendít. A nyirokmasszázs fokozza a keringési és tisztulási folyamatokat. Kellemes, lágy hullámzó simító fogásokat érezhetsz. Masszázs közben a nyirokáramlás hatékonysága a sokszorosára emelkedik, ezért a szövet közötti folyadék gyorsabban áramlik, azaz hatékonyabban szállítja el a különböző méreganyagokat, zsírt, felesleges vizet. A folyadék elvezetésének fokozásával javítja az izmokban, kötő szövetekben az  anyagcserét, megszünteti a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat valamint korunk népbetegségének a cellulitnek is az egyik leghatékonyabb gyógymódja.

 

A fülakupresszúráról: a fülakupresszúra által a hatás fokozódik, így hamarabb érezhetőek a változások, továbbá stabilizálja az elért állapotot (a folyamatos stimulálás által). A füleken található reflexzónákon, és az akupunktúrás pontokon keresztül támogatva van a nyirokmasszázs hatása. A fülbe a megfelelő helyekre magocskákat ragasztunk, azok pedig ott maradnak pár napig, vagy akár egy hétig is. Folyamatosan támogatva a méregtelenítést.

 

 Kitűnő Karácsonyi Ajándék!  Ha meglepi ajándéknak szeretnéd odaadni hozzátartozódnak, mi megszerkesztjük a névre szóló Ajándékutalványt.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: H-P: 10-18: 30/3769793 számon.

Előzetes időpont egyeztetés telefonon vagy az and@mennyeimasszazs.hu e-mail cím

     -   minimum 2 nappal a kért időpont előtt jelentkezz

     -   e-mailt bármikor lehet írni, 24 órán belül válaszolnak

Bővebben a weblapon: http://and.mennyeimasszazs.hu/-nyirokmasszazs

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prótár András és Kasza Júlia
Cég
TELJES ÖSSZ-HANG KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Bartók Béla út 86
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére