Mai­Kupon

VÁLOGATOTT CELEBMESÉK - Csak felnőtteknek! - A legszellemesebb karácsonyi ajándék! Ajándékozzon jókedvet szeretteinek a Válogatott Celeb Mesék sorozat első könyvével most 4.444 Ft helyett 2.222 Ft-ért!

A „Válogatott Celebmesék” sorozat első könyve hatásosan ötvözi a hazai celebek alulkulturált megnyilvánulásait a huszonegyedik századi magyar irodalom igénytelenségével. A hazai hírességek verses mesékbe foglalt, sírva röhögős kalandjai (a szereplőket leszámítva) sokaknak ajándékoznak majd vidám perceket.

A 168 oldal terjedelemű köny, kemény kötésben, színes illusztrációkkal kiváló karácsonyi ajándék.Piroska, Hófehérke és Ludas Matyi mesebeli figurák. A magyar bulvár közélet "kiválóságai" nem. E két univerzumot: a mai magyar celeb-hétköznapokat és a klasszikus mesevilágot ötvözik Öreg néne Győzikéje, Kiszel Piroska, Jáksó de Berzserák, Ludas Pákó (alias Hókátrányka) és a többi celeb valóban mesekönyvbe illő (de leginkább felnőtt olvasókhoz szóló) kalandjai.

 

A Celebmesék valós alapokon nyugvó fiktív sztorik, melyek nem csupán szórakoztatnak, de tükröt tartanak a média, és az általa közvetített értékek elé is. Tréfás társadalomkritika ez, melynek – nem titkoltan csipkelődő humorú – szövegét Vass Mónika rajzai teszik egyedivé – emeli ki a szerző, Szabó Attila Henrik, aki maga is újságíró.

A közel kétszáz oldalas kötet első meséjét, az Öreg néne Győzikéjét az RTL Klub Heti Hetes című műsorában Hernádi Judit, Bajor Imre és Gálvölgyi János előadásában már megismerhették a nézők:

http://www.rtlklub.hu/bulvar/video/49252

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kedvezményes ár a postaköltséget nem tartalmazza. A könyv Budapesten személyesen is átvehető. Az ezzel kapcsolatos információ (cím, időpontok) e-mailen kerülnek megküldésre a vásárlók részére. 

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magazin Média Press Kft.
Telefon
Fax
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére