Mai­Kupon

Nyári kényeztetés, feltöltődés a téli hónapokra. Testi - lelki felüdülés a belvárosban. Lávaköves masszázs és infraszaunázás 11 400 ft helyett most csak 3 400 ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hiányzik a nyár forrósága, a tengerparti pihenés? Teljes lávaköves testmasszázs, forró láva kövekkel, melyek a test pontjain vannak elhelyezve, melegségükkel a tested átforrósítják, a nyár napsugaraihoz hasonlóan átjárják minden porcikádat. Energetikai blokkjaid feloldódnak, csakráid feltöltődnek, a testedben levő energiák egyensúlyba kerülnek. A masszázs és a szauna együttes hatására tested és szellemed teljesen ellazul, gondolataid elengedik a napi pörgést, a benne levő feszültség elmúlik. Az infraszauna gyógyító és közérzet javító hatása ismeretes. Ez párosítva a lávaköves masszázzsal hosszan tartó élményt nyújt számodra. A szellemedre is kihat, gondolkodásod kitisztul, problémáid nem fogják a vállad nyomni, a gondok nem fogják a gondolataidat leárnyékolni.   

Úgy fogod érezni magad, mintha a tengerparton napokig heverésztél volna a nyugágyban. 

Tiszta fejjel, megújult életerővel fogsz rendelkezni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3273767

Nyitvatartás: H-P: 7- 21

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
A A
Cég
Arcalak Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Podmaniczky utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére