Mai­Kupon

Fogyasztó fülakupunktúra. 2 alkalmas fülakupunktúrás tartós tűkezelés. Az eredmény: tartós, gyors fogyás, karcsúság, jó közérzet. 6 500 ft helyett most csak 3 000 ft -ért a 2 alkalom. + ajándék: diétás tanácsadás

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az akupunktúra ill. lélekgyógyászat a helyes étkezés beállításával a fogyáshoz, ill. a karcsúságoz vezető út lépései. A több ezer éve ismert kínai fülakupunktúra kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, emésztőrendszeri problémák, édességfüggőség, kényszeres evés esetén. A kezelések hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be, melyet egy helyes ételtársítási étrenddel ötvözünk. 1 hónap alatt 4-5 kg-os súlycsökkenés érhető el szenvedés nélkül, jó közérzettel és vitalitással.A tartóstűvel heti 1 alkalom 15 percet vesz igénybe a kezelés. A kívánt eredmény könnyen, gyorsan elérhető, amely 3 hétig tart! 4-5 kg -ot is le tudsz fogyni ezzel a módszerrel! Ajándékba: diétás tanácsadást ad a kezelő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20 / 3165403

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SZ I
Cég
Akvamarine
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére