Mai­Kupon

Valentin napi páros ajánlatunk: 2 bögre forralt bor és 2 adag melegszendvics Buda szívében a Galéria 12-ben. Melengeti a testet, és a szívet: 2 080 ft helyett 1 000 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csendes családias helyre invitálunk titeket, amely könnyen megközelíthető helyen van- Moszkva, tér, Déli pu pár perc séta. A belbudai családias hangulatú kávézó és bisztró saját receptjével vár titeket házi készítésű forralt borral és finom melegszendviccsel. 2 pohár forralt bor és barátságos környezet fokozza a romantikát, felszínre hozza a valós érzelmeket. Ti ketten, egymás szemébe nézve, egy asztalnál borozgatva, kezetek az asztal fölött össze ér, és a forralt bor gőzében az érzelmek kibontakozhatnak.

1 kupon 2 pohár forralt bort ( 2.5 dl) és 2 adag melegszendvicset tartalmaz.A forralt borról: minőségi vörös borból készült házilag, saját recept alapján egyedi ízesítéssel, erőteljes hatású..

 Ha különleges de elérhető árketagóriájú programmal szeretnéd kedvesed meglepni. hagyd otthon az autód,  és a Buda szívében található Galéria 12 névre "hallgató" helyen, - amely könnyen elérhető, mivel kiváló a közelkedés, közel a Szél Kálmán tér, a Déli pu - fogyasszátok el az ajánlatban található egyedi recept szerint készült forralt bort, és mélyítsétek el szerelmeteket, érzéseiteket.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: H-P: 10-22 SZ: 12-22

1 kupon 2 pohár forralt bort tartalmaz. 

Igény szerint több kupon is megvásárolható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Galéria 12 Kávézó és Bisztró
Cég
WEDUXO KFT
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Hajnóczy utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére