Mai­Kupon

Ajándékozd meg Kedvesed Valentin nap alkalmából! Két pár Swarovski fülbevaló egy áráért most 3200Ft helyett 1600Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Közeledik a Valentin nap! Váltsd valóra Kedvesed álmát, lepd meg két pár Swarovski fülbevalóval! Hidd el odalesz értük!

Napjainkban a széles termékskálájú dísztárgyak mellett nagy keresletnek örvendenek a Swarovski ékszerek is.

A Crystal’s Planet, mint új divatmárka a kiegészítők piacán tovább hódít. A Swarovski cég magyarországi partnereként olyan újdonságokat kínál Neked, mint a képen is látható gyönyörű fülbevalók!

 A cég a Crystal's Planet márkájú Swarovski kristályos termékek legnagyobb gyűjtőhelye.

A mikellanoknek.hu kristályajándék webshop a praktikus Swarovski kristályokkal díszített ajándék tárgyak gyűjtőhelye, ahol néhány perc alatt megoldható az ajándékvásárlás.

A mikellanoknek.hu a Crystal's Planet márkájú Swarovski termékek legnagyobb gyűjtőhelye.

A Swarovski kristályok 'Titka'

A Swarovski kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minoségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz. Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek. Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Vidékre postai kiszállítással, budapest területén futár általi házhozszállítással. A szállítás díja  +650-,Ft Személyes átvétel a 1148 Budapest Bolgárkerék utca 1. számban.

Több fülbevaló vásárlása esetén a szállítási díj változatlan marad.

A megrendeléseket a mikellanoknek.hu oldalon lehet leadni. A rendeléskor a MEGJEGYZÉS rovatba kell feltűntetni a kódokat. Megrendelést követően a mikellanoknek.hu leellenőrzi a kódok érvényességét, ezt követően csak várni kell a kiszállítást. A megrendeléskor a kupon kódjait fel kell tüntetni.

Az ajánlat tartalma 2 pàr tetszőlegesen kiválasztott fülbevaló 1600,-Ft-ért+ 650,- Ft szállítási költség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére