Mai­Kupon

Örökítse meg gyermekei legjobb pillanatait a Stanly'fotóval.
Egy örömteli fotózás 18.500 Ft helyett, most 5.500 Ft-ért. Készítsen gyermekéről egy igazán különleges és időtálló képsorozatot.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretne gyermekéröl különböző környezetben fotókat készíteni de nem tudja, hogy hol és hogyan?
Erre szeretnénk lehetőséget és ötletet adni. A fotózás csak Budapest területén végezzük. Jelenleg rendelkezésre álló helyszín a Kalandpark Játszóház, ahol  egy órás fotózás történik. A játszóházban 3 órányi játékidő áll a rendelkezésükre ahol vendégünk egy "cappucino menü-re"!(1 csésze cappucino + 2db fánk) 1 kupon = 1 család A kuponnal egy órás fotózáson vehetnek részt 5.500 Ft-ért. A fotózás történhet akár szabadban(jó idő esetén), gyermeke vagy barátja születésnapján(önök által választott helyszínen, vagy a mi ajánlásunkra), egyéb óvodai-iskolai ünnepségeken, játszóházban (a mi szervezésünkben) Gyermekei legjobb és legkülönlegesebb pillanatait örökítjük meg , természetes környezetben.Mi arra törekszünk, hogy gyermeke ne érezze magát rosszul a fotózáson, ezért nem előre beállitott helyzetbe kényszeritjük a gyermeket, hanem spontán hétköznapi helyzetben készülnek a képek. Legyen szó akár: szabadban, játszóházban, születésnapkor vagy ünnepségeken.Rossz idő esetén lehetőséget biztosítunk egy kalandokkal teli családi programra és mosolygos órákra.A fotózás után az elkészült képeket cd- vagy dvd-n átadjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon csak a Stanly'fotónál használható fel!Amennyiben közbe jönne valami és le kell mondanod a fotózást, kérjük, hogy előtte legalább 24 órával tedd meg, különben a kuponodat felhasználtnak tekintik!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stanly'foto
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Kaszáló u. 47.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére