Mai­Kupon

Tedd félre vagy előzd meg gerincfájdalmaidat! A FitForma Stúdió egy 4 alkalmas gerinctorna bérletet kínál 50% kedvezménnyel, 5.400 Ft helyett, csak 2.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A FittForma Stúdió Újpest szívében, egy igazán családias környezetű és barátságos edzőterem, kizárólag nőknek! Ez alkalommal szeretnének segítséget nyújtani, hogy gerincproblémáid ne keserítsék meg az életed! Soha ne hidd, hogy nincs ilyesmire szükséged!

Ajánlott:

- Ha ülő munkát végeztek,
- Ha bármilyen gerincbántalmatok van (ferdülés, gerincsérv)
- Ha helytelen a testtartásotok,
- Ha sokat fáj a hátatok
- Vagy csupán egy nyugalmasabb, de mégis intenzív edzésre vágytokA mai emberek mozgásszegény és helytelen életmódja mozgásszerveink, csontjaink, ízületeink és izmaink egyoldalú és túlzott igénybevételéhez vezet. Ez maga után vonja a rossz testtartást, s az abból származó mozgásszervi panaszokat.


A fájdalom fizikai képességét csökkentve sokszor fáradtságot és levertséget okoz. Ezekre az intőjelekre érdemes időben odafigyelni, s tenni is ellene.


A tornán átmozgatjuk, mobilizáljuk a gerincet, nyújtjuk és erősítjük a törzs izmait. Oldjuk az izommerevségből vagy izomgyengeségből adódó derék-, hát-, nyak fájdalmakat. Kialakítjuk a mindennapi élet, ülőmunka, cipekedés, rohanó életmód- hatására sokszor régen elfelejtett helyes testtartást, s így a helyes testtudat által egy egészségesebb testben és harmonikusabb lélekkel élhetünk kiegyensúlyozott életet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Stúdió kizárólag Hölgyek részére nyújt szolgáltatásokat!

A kupon csak gerinctornára vehető használható fel!

A kupont a lejárati dátumig meg kell kezdeni (április 15) és ezután 30 nap áll rendelkezésükre a 4 alkalmat "lejárni".

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, (Újpest), Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére