Mai­Kupon

Valentin/Nőnapi romantika csokor: 10 szál tulipán és szív alakú Valentin napi vagy Nőnapi feliratos amerikai fólia lufi házhoz szállítással: 10 000 ft helyett 4 990 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A romantika megszépíti az életet! Lepd meg szerelmedet,szerettedet ezzel a kis kedvességgel. Most a DekorÁgi cég házhoz viszi az általad megrendelt 10 szál tulipán csokrot a szív alakú fólia lufival kísérve. A lufin a Valentin napi felirat erősíti meg az üzeneted: "Happy Valentines Days".

Közeleg a Nőnap: 
Nőnapi illetve anyák napi ajándéknak is maximálisan megfelel. Természetesen az alkalomhoz illő lufival, felirattal. A Nők öröme határtalan, és viszonzásra talál.


A lufi szívecske "beszéljen" helyetted. Aki a virágot szereti az... téged imádni fog ezért a meglepetésért!Szép zölddel, színes, díszes papír csomagolásban érkezik meg az általad megadott címre a 10 szál tulipán. A tulipán színe lehet piros, bordó, fehér, sárga, lila, vagy narancssárga. A lufi mérete 45 cm.

Igényed 2-3 nappal a meglepetés szerzés előtt jelezd a köv. számon: 30/2678621

Kiszállítás: Budapest egész területén, Érden, Diósdon, Budaőrsön, Törökbálinton.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos megrendelés szükséges : 30/2678621 H -V : 8-18

Bővebben:

http://www.dekoragi.com/webshop/Valentin_nap

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dekor Ági
Cég
Lufi-Cool KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1221 Budapest, Tatárka utca 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére