Mai­Kupon

Elérhető luxus Valentin napra! Champagne - „Fürdő” arcfeszesítő kezelés,luxus koktél az arcnak most 18800Ft helyett 9400Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyöngyöző, előkelő és dinamikus. A pezsgő frissességet, a fiatalságot, az életerőt, az energiát, az izgalmat és az élvezetet egyszerre szimbolizálja. A száraz Champagne-kivonat a legfényűzőbb védelem, amely életerőt és energiát ad a bőrnek.A száraz Champagne kivonata magas hatóanyag tartalmával megőrzi a bőr természetes erejét, megköti a káros szabadgyököket, ezen kívül megtartja és javítja a kollagén és elasztikus rostok rugalmasságát, így a bőr feszes marad. P.C.O.-tartalma megerősíti a hajszálereket és serkenti a vérkeringést. Fontos szerepet játszik a kollagén és elasztin képződésben, védelemben és helyreállításban. Az 1 órás program a letisztítás, radírozás után 20 perces rádiófrekvenciás kezeléssel folytatódik. A rádiófrekvencia hatására a bőr szövetei felmelegednek (hő-sokk), melynek következtében a kollagén- és az elasztikus rostok termelődése megindul. A fokozott keringés segíti a sejtek oxigén felvételét, az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, így a méreganyagok is könnyebben távoznak. A felmelegített szövetekbe a hatóanyagok pillanatok alatt, s mélyre bejutnak.
A gépi kezelés után a Champagne-kivonatot esőpermetként juttatjuk be a bőrbe, ez a folyamat fantasztikus finom, egyedülálló érzés. A Champagne-kivonat apró pezsgőcseppjei finom bársonyként borítják be arcbőrünket, miközben hatóanyagai aktívan dolgoznak és fiatalítják bőrünket, rendkívül jó hatást kifejtve lelkünkre is. A kezelés végén a befejező masszázs sem marad el, egy Champagne-, gyöngyház-, fehér orchidea- és rubinporos LUXUS KOKTÉL-t tartalmazó krémmel fejezzük be a kényeztetést.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0620/9911903-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére