Mai­Kupon

Forradalmi mozgás forma! Hatékony, gyors, látványos, eredményes, személyre szabott. 3 dimenziós 8 programos vibrációs tréning. 3 alkalom: 6 000 ft helyett 1 790 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!3D-s vibrációs és vertikális rezgésű teljes testtréning. 8 program van: a grafikus animációs programokat látod LCC kijelzőn. Könnyű, személyre szóló gyakorlatok. Méregtelenít, izmot épít, zsíréget, stimulálja a vérkeringést, szálkásít, és fiatalítja, feszesíti a bőrt.  Az edzés edző nélkül történik, itt az edződ maga a gép:) Te irányítod, a "trénered" pedig komplexen segíti alakod elképzelésed szerinti változását.   

Előnye: személyre és testtájékra szabható. 

1 alkalom csak 600 ft. A kupon 3 alkalomra szól. Látványos, gyors eredmény könnyedén!A szolgáltatás 2 gépen vehető igénybe. Jöhettek párban is! Hozd el a barátnődet is, így gyorsabban telik az idő. 

Ha hamar szeretnél jó formába lendülni, megtaláltad a saját tréningedet. Ne feledd, testre szabhatod, ill. a 8 program közül variálhatod min szeretnél változtatni.

Szólj barátnőidnek, ők is karcsúsodjanak, feszesedjenek.  

Mindez a belvárosban, közel a Nyugatihoz, ill az Oktogonhoz,kiváló közlekedés mellet elérhető.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/3442597

Nyitvatartás:  H-SZ: 10- 19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
WADI WIBRO SZALON
Cég
LANDROW KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére