Mai­Kupon

Egy alkalom alfa-masszázs és hullám-masszázs 7 000 Ft helyett most 2 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Alfamasszázs más néven gyógykapszula, legsokoldalúbb gyógykezelést nyújtó fogyasztógép.
Amerikai készülék a legmodernebb tudományos fejlesztéseknek köszönhetően ötvözi a leghatékonyabb fogyasztói és alakformálói technikákat.

Kezelés áll : 45 perc alfamasszázs, 35 perc hullámmasszázs.
Kérjük ,hogy váltóruhát hozzon magával (pamut poló,nadrág,zokni,törülköző)!Élettanilag is előnyösebb a fekvő helyzet: relaxált állapotban jobb a vérkeringés, kisebb a szív és a gerinc megterhelése, jobban kitágulnak a hajszálerek, mindenütt jobb az oxigén ellátás. Az elernyedő izmokból, szövetekből könnyebben távoznak a káros lerakódások. Hőképek bizonyítják, hogy a hőleadás sokkal tökéletesebb mint az ülő szaunákban. Könnyebbé teszi a hagyományos lébőjtkúrás méregtelenítést, a felgyülemlett méreg és salakanyagok intenzív lebomlásával járó gyengeség és émelygés elkerülhető. Egyedül ez a készülék teszi lehetővé a zsírban oldódó nehézfémek, ólom, higany, alumínium, dioxin és vegyszermaradványok izzadás útján eltávoznak a szervezetből.

  • testfogyasztás
  • méregtelenítés
  • cellulit-redukáció
  • bőrápolás
  • bőrfiatalítás
  • anyagcsere fokozás
  • immunrendszer erősítés
  • relaxációs kezelés
A készülék szenzoros vezérlésű, mesterséges ionizál mély-meleg terápiás környezetet teremt, aromaterápiával, infrahang terápiával, vibrációs masszázzsal és speciális alfa relaxációs kezeléssel kiegészítve. Ergonomikus kialakítással: fűtött ággyal, hűtött arclevegő- befújó rendszerrel, belső levegő tisztító és keringető berendezéssel van felszerelve. Páratlanul alkalmas testfogyasztásra, alakformálásra, bőrfiatalításra már 1-2 alkalom után. A belső meleg emlékeztet az anyaméhre, az aromák illata, egy virágos mező képét idézi, a friss levegő óceáni szellő illatát jutatja eszünkbe. Test és szellem felfrissülése. Szebb külső- jobb közérzet. Teljes élet!!

Két egymásra épülő kezelést kínálunk alfa-masszázs és hullám-masszázs néven. Amit az alfa- masszázs fellazít, a hullám-masszázs kellemes, lágy kezeléssel eltávolít a szervezetből. Az alakformáló kezelések során felszabadított trigliceridek, valamint az esetleges fellazult zsírsejtek a sejt közötti térbe kerülnek. Amíg egészséges a szervezet, a vér és nyirokkeringés elszállítja és kiürül a szervezetből. Azonban ha vér és nyirokrendszerben nem megfelelő működés folytán felhalmozódik a zsír és a salakanyagok az már segítség nélkül nem távozik a szervezetből.

Hullám-masszázs:
Keringési rendszer: a vérkeringés központi motorja a szív. A láb izomzata és a rugalmas és a rugalmas érfalak mozgása pumpaként segíti a vér áramlását. A vénás kapillárisok rendellenes működésének elsődleges tünete az állandóan fázó, hideg végtagok.
Nyirokrendszer: A nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló „motorja”. A nyirokkeringés alapvető funkciója a szervezetben lerakódott salakanyagok eltávolítása, amit az izmok mozgása nagyban elősegít. Elégtelen működés esetén nyirok-ödéma alakulhat ki. A tünetek eleinte ártalmatlanok, aztán duzzadni kezd a boka, a láb megvastagszik, fáradttá, nehézzé válik, feszítő fájdalom jelentkezik. Ha nem avatkozunk közbe, az egyre inkább pangó keringés súlyosbodó lábfájáshoz, korlátozott mozgáshoz, lábszárfekélyhez, trombózishoz, sőt tüdőembóliához vezethet. A méreganyagok vezet továbbá a nők 90%-át érintő narancsbőr problémákhoz.

Van megoldás!! A végtagok és a test kompresszió terápiás kezelései jól bevált gyógymódot jelentenek, amelyek eddig csak az egészségügyi intézményekben voltak elérhetőek. Mit jelent a kompressziós kezelés? A kezelő a végtagokra és a törzsre egy speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységet helyez fel. A berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív felé haladva, egyesével fújja fel. A felfújódó és leeresztő légkamrák olyan érzést keltenek, ami a leggyakorlottabb masszázs-terapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullám-masszázs intenzív nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához.
Nem elhanyagolható továbbá a kezelések cellulit csökkentés területén nyújtott esztétikai hatása.

(kép)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználáshoz telefonos egyeztetés szükséges a 061/3069926-os telefonszámon.

Helyszín:Katalin Szépségsziget 1155 Bp.XV.Dembinszky u.30.

Kezelés áll : 45 perc alfamasszázs, 35 perc hullámmasszázs.
Kérjük ,hogy váltóruhát hozzon magával./ pamut poló,nadrág,zokni,törülköző /

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Katalinsziget
Cég
Triola Trade Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Dembinszky u. 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére