Mai­Kupon

Ütős, pörgős, 3x1 órányi játék a RedLine Fallabda teremben 6600Ft helyett csak 3300Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fallabda korábban csak a gazdag üzletemberek, meg az urak sportja volt. Most 3 db nemzetközi szabványoknak megfelelő pályán próbálhatod ki ezt az igazán menő és intenzív sportot, ami egyre népszerűbbé válik hazánkban. Ajánlatunk 3 alkalom, 3 órányi pályabérlet, melyet hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 között használhatsz fel.Öltözék fallabdázáshoz:

Elvárt a világos talpú tornacipő, és a könnyed sportruházat. Ütőt és labdát a helyszínen bérelhet vagy vásárolhat.

A pálya

A pálya 8 méter hosszú, 5,5 méter széles és 2,7 méter magas. A padló világos, csúszásmentes, bükkből készült, amelyet elefántcsontszínű panelek vesznek körbe. Ezek együttese optimális környezetet ad a játéknak. A hátsó üvegfal egy speciális fal- és ajtórendszerből áll, megszüntetve a pályán belüli visszhangzást és lehetővé téve a kontaktust játékos és néző között. A plafonban síkban beépített szilánkmentes világító elemek optimális fényt és kellemes környezetet biztosítanak a pályán. A pálya csökkentett méretei is hozzájárulnak az élvezetes meccsekhez, mivel a kisebb pálya több labda elérését teszi lehetővé a játékosoknak. A forradalmian új alacsony plafon hozzájárul, hogy a játékosok ne érezzék magukat nyomasztóan nagy térben.

Ütők

A Ricochet ütő feje majdnem akkora, mint a squashütőé, a nyele 20 cm-rel rövidebb. Speciális szerkezete egy nagyon könnyű ütőt eredményez, amivel öröm játszani. Továbbá minden játékos ízlésének megfelelően az ütők különböző anyagból készültek, úgymint alumínium és alumínium-kompozit a kezdőknek különböző fejjel és nyéllel, és grafit ütők a verseny- vagy profi játékosoknak. Minden Ricochet pályán megtalálhatók a tesztütők, hogy könnyen eldönthető legyen, kinek mi az ideális.

Néhány tipp:

Az ütők súlypontja meghatározza a játékmódot.
Fejnehéz ütő: erős és pontos ejtett ütéshez.
Kiegyensúlyozott: technikailag sokoldalú játékosoknak.
Fejkönnyű: csuklóból játszóknak, akik bátran röptéznek.

A ricochet labda

Minden szintű játékhoz – kezdőtől a profi játékig – különböző színű labda tartozik. A piros labda kezdőknek, a lila középhaladóknak, míg a szürke haladó játékosoknak ajánlott.
A Ricochet labda kb akkora mint egy golflabda, még mélyebb lyukacsos felszínnel. Kb. 7 grammal könnyebb mint a squash-labda és különösen jól repül. A jó minőségű guminak és a relatív puha felszínnek köszönhetően a labda mindig játékra kész, nem szükséges bemelegíteni. Három színnel jelezve három különböző sebességű, mérnökök által tervezett labda áll rendelkezésre, hogy kielégítse mind a kezdő, mind s profik igényeit.
A piros labda a leggyorsabb és legrugalmasabb, megkönnyíti a kezdők játékát.
A lila közepesen rugalmas, haladó játékosok számára.
A szürke a leglassúbb labda, kis rugalmassággal (1/2 a kétpöttyös squash labda rugalmasságának) a versenyjátékosok számára.

Elektronika:

Minden ütős sport alapvető eleme a sebesség és a játék dinamikus természete. A pálya elektromos pontozó és ellenőrzőrendszerrel felszerelt, ami teljesen folyamatos játékot biztosít. Az interaktív elektronikát a Ricochet koncepció részeként nagy mértékben a játék dinamikus természetéhez tervezték. Az újítások közt szerepel mindenekelőtt az infravörös érzékelősík, ami meghatározza a frontfalra eső hibás ütéseket. Minden ütésnek ugyanis a frontfalon található 45 centiméter magasan húzódó sáv fölé kell esnie. Ha a labda a vonalat vagy az alatta lévő területet érinti, az érzékelő hang- és fényjelzést adva informálja a játékosokat, hogy hiba történt. Ez az ellenőrző rendszer teljesen pontos és a sportnak futurisztikus jelleget ad.

A másik elektronikus újítás az érintőrendszeres pontozó, ami egy eredményjelző táblát és az oldalfalakon található pontozótáblákat jelenti. A pontszámok a frontfalon, fent, középen egy digitális kijelzőn jelennek meg, így azt nyomon követhetik a játékosok és nézők egyaránt.

A Ricochet elektronikai rendszere véletlenszerű sorsolással kiválasztja, melyik játékos kezdi a szervát.

A Ricochet nem pusztán az elektronika miatt high-tech sport. A felhasznált anyagok és a kidolgozás, a pálya készítése és felszerelése kiegészülve modern technológiával első osztályú minőséget garantál.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos pályafoglalás szükséges a +36 1 280-3121-es telefonszámon.

A kuponok  H-P: 8.00 – 16.00 közötti időszakban használhatóak fel!

Egy alkalom 1 órányi játékot foglal magába, a kupon 3 alkalommal használható fel.

Ütőt és labdát a helyszínen ingyen biztosítunk a játékhoz.

Öltözék fallabdázáshoz:

Elvárt a világos talpú edzőcipő vagy teremcipő, ami nem húz csíkot a parkettán és a könnyed sportruházat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
RED LINE Fallabdaterem
Telefon
Szolgáltatás helye
1191 Budapest, Üllői út 202.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére