Mai­Kupon

Pörgesse nyirokkeringését 50-szeresére! Nyiroktisztítás, 5 alkalom nyirok hullámmasszázzsal + 5 alkalom vibrotréner kezelés + ajándék kényeztető arckezelés kivételes áron 20000Ft helyett mindössze 6250Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!FOGYNI SZERETNE? MÉREGTELENÍTENI? ZAVARJA NARANCSBŐRE? FÁJ A LÁBA?  KEVESET MOZOG? EGÉSZ NAP AZ IRODÁBAN ÜL? ITT A KOMPLETT  MEGOLDÁS LAZÍTS EGY KELLEMES NYIROKMASSZÁZZSAL MAJD VIBROTRÉNER HASZNÁLAT MELY 10 PERC ALATT 45 PERC MOZGÁST HELYETTESÍT ÉS MÉG AZ ARCODAT IS FELFRISSÍTJÜK! UGYE HOGY KIHAGYHATATLAN? TÉGY EGÉSZSÉGEDÉRT! NEM CSAK NŐKNEK!
Csomag tartalma:5-ször 30 perc gépi nyirok hullámmasszázs, 5-ször 10 perc vibrotréner használat, 1alkalom ajándék 30 perces arcmaszírozás feszesítő krémmel- természetesen ezt megelőzi egy letisztítás+radírozás.

Jótékony hatásai:

-táplálás,hidratálás

-az arc konturjának javítása

-izomtónus fokozása

-pozitív hatás az idegrendszerre

Program a  saját problémádra egyénre szabottan! Az emberi szervezet alapvető létfeltétele a megfelelő vér és nyirokkeringés ezek gyenge működése betegségek előidézője lehet. A fogyás alapfeltétele a jól müködő nyirokrendszer és napi 2-3 liter folyadék elfogyasztása enélkül a szervezet nem tudja kiüríteni a zsírokat, hiába diétázol visszaépül lassul a zsírleadás.

Probléma a szervezet méreganyagokkal való telítődése is, ez a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához vezet. DE ITT A MEGOLDÁS! A Dr Life hullámmasszázs berendezés az eljárás lényege hogy a páciens testére végtagjaira, légkamrákból álló aplikátorokat helyezünk fel, a kezelőegység légkamráinak egymás után történő felfúvásával, majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre. Ez egyrészt segít helyreállítani a az alapvetően fontos élettani folyamatokat, másrészt a nyirok-és vénás keringési rendszerek erőteljes stimulációjával mind esztétikai, mind terápiás kezelések széles lehetőségét kínálja.

Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 őráig.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242       

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére