Mai­Kupon

Őssejt kezelés fáradt, stresszes bőrre + ajándék
talpmasszázs most 5000Ft helyett csak 2500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A BELNATUR 35 éve alakult, spanyolországi katalán cég Barcelona-i székhellyel. A BELNATUR kozmetikai termékeit csak természetes alapanyagokból gyártja. A tenger kincseit és a természetben található gyógynövények, virágok, gyökerek hatóanyagait használja fel a készítményeiben. A világon több mint 30 országban alkalmazzák sikerrel arc és testkezelő kúráit. A termékek a legkülönbözőbb problémákra és minden bőrtípusra, arc és testkezelő anyagokként nyújtanak segítséget -parabén mentes termékek.A kezelés tartalma:

  • az arc felületi letisztítása
  • bőrradír
  • arc maszk felhelyezése: Vivrecel golden firm maszk 30 perc
  • talpmasszázs
  • maszk eltávolítása
  • nappali krém

VIVRECEL GOLDEN FIRM MASK
Lifting maszk fáradt, stresszes bőrre.
Centella asiatica, Spilantes acmella koncentratumot, keményitőt, barna alga poliszacharidokat és fénylő aranyszemcséket tartalmaz.Védelem és sejtmegújulás a bőr öregedése ellen, lifting hatással.

A kor előrehaladtával a bőr természetes antioxidáns védelme és a sejtek aktivitása csökken. Ezen kívül az éghajlati változások, a környezetszennyezés és a stresszes városi életmód következtében a bőr védekező mechanizmusa gyengébb lesz és felgyorsulnak az öregedési folyamatok. Annak érdekében, hogy ellensúlyozzuk ezeket a káros tényezőket és egy szebb, életerősebb, védettebb bőrképet kaphassunk a BELNATUR megalkotta új VIVRECEL vonalát,mely növényi őssejtekkel egészül ki.

Növényi őssejtek
A növényi őssejtek korlátlan megújulási lehetőséggel rendelkeznek. Nagyon sok tápanyagot tartalmaznak, melyek javítják, serkentik a bőr funkcióit és ezáltal hozzásegítik egészséges egyensúlyának kialakulásához. A növények-hatóanyagaik révén-különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, így az őssejtek is más-más funkciót töltenek be. Annak érdekében, hogy a fáradt és sztresszes bőrt kezeljük, a Belnatur két növényi fajból választotta ki az őssejteket: a frangipani védő  és a sáfrány energetizáló hatása miatt.

Sáfrány-az energia
A mediterrán területeken termesztett keleti/ázsiai eredetű, a világon az eggyik legdrágább fűszernövény. A sáfrány őssejtek megnövelik a bőr sejtjeinek energiatermelését.

Frangipani/hawai virága-a védelem
A frangipani az amerikai trópusokon őshonos, kistermetű fa. Éjszaka nyíló virágai rendkívül intenzív
illatúak. A frangipani őssejtjeiből kivont anyagok a bőr saját természetes védekező mechanizmusát
javítják:
-enzimei semlegesítik a szabadgyököket
-a fehérje a hőmérsékleti változások hatásait ellensúlyozza, így a hámsejtek újra képesek lesznek felvenni a harcot a külső, károsító tényezőkkel.

További hatóanyag:

3D tensor (azonnali hatás) a zabból kinyert természetes poliszacharid mely egy nagy molekulasúlyú
háromdimenziós molekula. Természeténél fogva képes a bőr felületére tapadni és ott folyamatos
filmréteget képezni. Ez a réteg azonnali lifting, kisimító és ránctalanító hatású, csökkenti a mimikai
ráncokat.

Spilanthes acmela koncentrátum

Hatóanyaga egy trópusi növény kivonata, mely dupla feszesítő hatású, azonnali és hosszú távú liftinget érhetünk el vele. Intenzív bőrkisimító képességének köszönhetően már az első használat után láthatóan csökkenti a ráncokat. A spilanthes acmella koncentrátum visszaálítja a fibroblasztok fiatalkori mechanikai tulajdonságait. Visszanyerik az egymáshoz való kapcsolódási képességüket, valamint megerősítik a hozzájuk kapcsolódó kollagén rostokat is. A bőr szövetei újra feltöltődnek , az arckontúr megemelkedik és feszesebbé válik.

Q10 Koenzim

A szervezet valamennyi sejtjében előforduló természetes molekula. Testünk által előálított természetes antioxidáns. 25 éves kortól, ahogy a Q10 szintje csökken, a bőr is veszít a feszességéből. Vivrecel –ben található Q10 koenzimet gabonából nyerik ki.

Fő tulajdonságai:
-energetizáló
-védő
-ránctalanítóAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06705037889-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kazánová Éva
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Eötvös u. 28.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére