Mai­Kupon

Itt a seprűvéna kezelés szezonja!!! 6 alkalmas seprűvéna kezelés 51.000 Ft helyett most csak: 20.400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Seprűvéna kezelés - Döntöttem, újra miniszoknyában akarok járni!

A bőr hajszálereinek kitágulása (seprűvéna) már fiatal korban is jelentkezhet, többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak. A seprűvénák megjelenése szülés után gyakori a lábon, a combon, melyek pókhálószerűen elhelyezkedő hajszálértágulatok. Idősebb korban főként az arcon és az alsó végtagokon jellemző a seprűvéna értágulatok kialakulása. A bőr felületén, arcon megjelenő hajszálértágulatok, apró visszerek orvosi tekintetben nem jelentenek betegséget, azonban a bőr saját színétől eltérő árnyalatuk miatt gyakran okoznak esztétikai problémát.

 Az E-light (IPL+RF) seprűvéna fényterápia technológiája az E-light (IPL+RF) különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, így lehetővé válik a seprűvéna kezelés eljárás sokrétűbb, rugalmasabb felhasználását bőrtípustól és a test eltérő adottságú területeitől függően.

A bőr felszínének esztétikai seprűvéna kezelésére a széles hullámsávú fény, az E-light (IPL+RF) tökéletes megoldás. Fontos tudni, hogy napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható a seprűvéna kezelés eljárás.

Seprűvéna kezelés - eszköze

A seprűvéna kezelés eszköze az E-light (IPL+RF) professzionális villanófényes gép. Ez a módszer szűrt, széles spektrumú fényt alkalmaz.
A látható eredmény kb. 4-6 hét múlva alakul ki. Előfordul, hogy az optimális eredményt már egy seprűvéna kezelés után elérjük, de az esetek többségében több seprűvéna kezelésre van szükség. A seprűvéna kezelés után a bőr egyenletesebb színű és jobb tónusú lesz.

E-light géppel végzet Seprűvéna kezelés - előnyei

Az e-light seprűvéna kezelés szinte teljesen fájdalommentes, köszönhetően a dupla platformos (IPL+RF) professzionális készüléknek. A seprűvéna kezelés során az erek falában lévő oxyhemoglobin mind a fényt, mind a hőt elnyeli. A hőhatás az ereket elzárja.
A seprűvéna kezelés során a sérült szövetet a szervezet eltávolítja és újonnan képződő kollagénnel helyettesíti azt, ezáltal a bőr tágult erektől mentes, sima szép bőr lesz.

A kezelés hossza

A seprűvéna kezelés a kezelt terület nagyságától függően 10-20 perc.

Kezelés előtti teendők

Napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható a seprűvéna kezelés eljárás! Meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri természetes színét. Továbbá fontos tudni, hogy a látható felületeken végzett seprűvéna kezelés a nyári időszakban nem végezhető el az állandó napsugárzásnak kitett bőrfelület miatt.

A kezelt terület nagysága

Az akciós ár kb. fél tenyérnyi területnek felel meg, maximum 20 villantás/alkalom. A kezelt területnek nem feltétlen kell összefüggőnek lennie, a villantásokat a szükséges területeken – akár mindkét lábon – végezzük egy alkalommal is.

  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés:

4 for you szalon – Pécs 7621 Pécs, Király u. 27 06/72 234 000 pecs@4foryou.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orvoshop.hu Zrt
Weboldal
Szolgáltatás helye
7621 Pécs, Király u. 27.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére