Mai­Kupon

Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás próbakezelés akció! Próbálja ki most csak egy ebéd áráért, csak 1.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elege van a zsírpárnákból? Újra hordaná kedvenc ruháját?

Döntöttem, kisebb ruhát akarok hordani! - A megoldás: tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás! A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a zsírbontásban, a testformázásban, a bőr regenerációjában és a feszesítésben. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás már az első kezelésnél is meggyőző eredményeket mutat. Ezen zsírbontás végezhető hasi zsírfelesleg lebontásán kívül fenék, comb,kar kezelésére is.
A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelésnél a szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás eljárásnál a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül, és fokozódik a termelődésük is. Ezen hatások révén a kezelt terület a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kúraszerű alkalmazása során hatékonyan átalakul, a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik és szinte megújul.

A technológia

A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram 3 elektróda (pólus) között áramlik. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás eljárásnál a bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelés közben a kollagén rostok összehúzódnak – megfeszítve a körülötte lévő bőrt – azonnali hatást nyújtva.

A kezelésről

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás a legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések közé tartozik, a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, a kezelés alatt fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. A rendelkezésünkre álló tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás elvégzésére szolgáló kezelőfejek kis és nagy területek kezelését egyaránt lehetővé teszik. Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás esetén heti egy kezelés javasolt.

A kezelés hossza

A próbakezelés 20 percig tart.

Kezelés előtti teendők

Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelés előtt közvetlenül nem ajánlott zsíros, nehéz ételek fogyasztása.

Kezelés utáni teendők

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelést követő 2-3 napban szénhidrát és zsíros étel bevitele tilos! Napi 3-4 liter víz fogyasztása ajánlott, a kívánt hatás elérése érdekében. 6-12 tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez. Ezt követően 4-5 hetente 1-1 fenntartó tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelés ajánlott. Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelést követően véraláfutás – ritkán, de előfordulhat, mely természetes gyógyulási folyamat során spontán megszűnik. Bőrpír - rövidebb-hosszabb ideig fennálló bőrpír , főleg arra hajlamos egyéneken a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelést követően kialakulhat – viszonylag ritkán fordul elő, spontán elmúlik.

Kezelhető területek

  • has
  • comb
  • fenék
  • derék
  • kar

Egyéb feltételek

A személy csak egyszer vehet részt próbakezelésen.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés:

4 for you szalon – Pécs 7621 Pécs, Király u. 27 06/72 234 000 pecs@4foryou.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orvoshop.hu Zrt
Weboldal
Szolgáltatás helye
7621 Pécs, Király u. 27.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére