Mai­Kupon

Kategóriák

Kollagén rekonstrukció, bőrmegújulás, bőrfeszesítés, cellulit kezelés rádiófrekvenciával, testtekercseléssel 2.490 Ft-ért 8.990 Ft helyett a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Próbáld ki a testtekercselést nyirok masszázzsal és rádió frekvenciás kezeléssel ötvözve.

Az eredmény már az első alkalom után látható lesz! 

Ha szeretnéd magad formába hozni a tavaszra vagy csak a felesleges zsírpárnáidtól szabadulnál meg akkor válaszd a hatékony hármast Szalonunkban!A rádiófrekvenciás kezelés:

készülékünk hexapoláris rádiófrekvenciás fejjel rendelkezik. Ezek a hullámok már nem  a bőrt, hanem a bőr alatti szöveteket tudják felmelegíteni. Ennél a készüléknél a piros LED fény fokozza a kezelés eredményességét.

Javallatai: zsírbontás, narancsbőr (cellulit) kezelés, alakformálás, bőrfeszesítés, bőrmegújítás, kollagénrekonstrukció.

Nyirokmasszázs:

A nyomásterápia, más néven nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák a keringést.

A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

A kezelendő végtag vagy annak egy része egy minden mérethez megfelelő kétfalú csizmába és övbe kerül, ezek elkülönülő pneumatikus kamrákra osztottak, amelyekbe levegőt pumpál a készülék, ezáltal stimulálja a vénás- és nyirokkeringést.

A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladáskészséget, segíti a meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyomásterápiát használják a narancsbőr eltüntetésére, valamint a bőr feszesítéésre. Nagyon hatékony kiegészítője a zsírbontó kezeléseknek.

A kezelés ideje: 10' RF kezelés 20' Nyirokmasszázs tekercseléssel. A kezelés öltözéssel vetkőzéssel tekercseléssel 45' vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A hatékonyság fokozásához vásárolhatsz több kupont is.

Telefonos bejelentkezés: 20/2753355 szükséges.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 10.00-20.00 óra között
Szombat-Vasárnap: zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bellaton Beauty Kft.
Cég
Bellaton Beauty Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére