Mai­Kupon

Teljes Magnetspace testelemzés Candida teszttel + 2 alkalom egyénre szabott Magnetspace kvantum mágneses harmonizáció Miskolcon 12 000 Ft helyett 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Magnetspace Testelemző készülék egy olyan egészségmegőrző program, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A testelemzés során, most az is kiderül, hogy milyen a Candida szint a szervezetében! Ne feledje, hogy a Candida gomba okozta problémák nemcsak nőket, hanem férfiakat és gyerekeket is érinthet!

A kuponnal Ön most jogosult két alkalmas mágneses harmonizációs kezelésre is ami kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát. A kezelőprogramok változnak aszerint, hogy az egész test harmonizálását, konkrét betegség gyógyítását, az anyagcsere gyorsítását, a vérkeringés fokozását vagy egyéb eredményeket kívánunk elérni. A vizsgálat és a kezelés teljesen fájdalommentes!A vizsgálati módszer egy olyan egészségmegőrző programon alapul, amely a pillanatnyi egészségi állapot mutatja meg. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről.  A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.  A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc éppen emiatt gyors és hatékony ez a módszer.

A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel elég csak a tenyerét ráhelyezni az érzékelő felületre. A készülék ezután kb. 1 perc alatt képet alkot a tesztelt személy egészségi állapotáról.

Milyen eredményeket mutat ki ez a vizsgálati módszer? Nyomelemek, ásványi anyagok esetleges toxinok, mérgek mennyisége a szervezetben. Vércukorszint, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség és csontbetegségek jellemzőinek elemzésére is alkalmas. Agyi idegek állapota, tüdőfunkció, gyomor és bél működése, keringés és az agyi erek állapota, epehólyag, hasnyálmirigy, vese és máj működése. Prosztata állapota és nőgyógyászati elemzés. Kiválasztás rendszer működés és immunrendszer állapota. Bőr és mell analízis. Nehézfémek, aminosavak és allergének jelenléte a szervezetben, általános fizikai állapot és testelemzés (zsír-, izomtömeg stb.) Ön most a vizsgálat során azt is megtudhatja, hogy milyen a Candida gomba szint a szervezetében! 

A Candida gomba természetes módon jelen van a szervezetben. A belekben, a szájban, a nyelőcsőben és a torokban is megtalálható kellő számú bélbaktérium jelenlétében alapvetően nem okoz semmilyen problémát. A bélflóra vagy az immunrendszer meggyengülése esetén azonban a Candida gomba elszaporodik, panaszokat kezd okozni. Túlzott elburjánzása kellemetlen tünetek sokaságához vezethet. Nőknél négyszer olyan gyakran fordul elő, mint férfiaknál. Az egyik leggyakoribb nőgyógyászati panaszokért is felelős lehet, hiszen a hüvelygomba kórokozói sok esetben különböző Candida fajok. Ennek kiváltó oka lehet a szervezet és az immunrendszer meggyengülése is. Gyakrabban alakul ki a candida fertőzés az antibiotikumokkal kezelt betegeknél, terheseknél, túlsúlyos embereknél és a cukorbetegeknél.

Miben rejlik a mágnesterápia hatása? A sejtek mágneses erőtérrel történő regenerálása a természet gyógyító  mechanizmusán alapszik. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. A készülék képes semlegesíteni a káros környezeti hatásokat. A mágneses erőtér-kezelés kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát. A gyógymód javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal a táplálék felszívódása és a salakanyagok ürülése javul 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-206-3593. 

A szolgáltatás Miskolcon vehető igénybe, a Görgey Artúr utca 8. Fszt/1. szám alatt. Kapucsengő: 1, 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NR-GYM 2004 Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Miskolc, Görgey u. 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére