Mai­Kupon

Kategóriák

1, 5 órás állapotfelmérés és kezelés a talp reflexzónáin és a nyirokrendszeren keresztül 14.000 Ft helyett 50 %-os kedvezménnyel 7.000 Ft-ért, a MOM Bevásárlóközpont közelében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Manapság a táplálkozással bevitt méreganyagok, vegyszerek, tartósítószerek 15–20-szor jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt. Nem véletlen, hogy egyre inkább növekszik az allergiás, rákos megbetegedések, és a cellulites problémák száma, mely egyenes arányban áll a szervezetben lerakódott salakanyagok mennyiségével. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk és megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése.


Ajánlatunk tartalmaz egy másfél órás komplett kezelést: 1, 5 órás állapotfelmérés és kezelés a talp reflexzónáin és a nyirokrendszeren keresztül.Ha valahol megbomlik benned az egyensúly mondjuk a helytelen táplálkozástól, mozgásszegény életviteltől vagy negatív gondolatoktól, a szervezet jelez ezeken a pontokon, ami a zónákban salakanyag formájában jelenik meg. Ha te is ezzel a problémával küzdesz, a masszázs megoldást hozhat, hiszen az érintés és nyomás hatására a központi idegrendszerhez, majd a belső szervekhez jut el a reflex ív.

 

A talpmasszázs során ösztönözhető és segíthető a gyorsabb és könnyebb emésztés, kiválasztás és a méreganyagok kiürülése. A fájdalom a tested segélykiáltása, amelyet sohasem szabad figyelmen kívül hagyni! Az életerő pangása elzáródásra utal, jelzi hogy az adott területen olyan zavar keletkezett, amellyel a szervezet öngyógyító mechanizmusai az adott pillanatban nem képesek megbirkózni. A folyamatosan történő oda-vissza jelzés következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újra kialakul.

 

Nyirokmasszázs: A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglévő gyulladások, sebek gyógyulását.  Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi.

 

A nyirokcsomó a szervezet első védelmi vonala, védőbástyája, így fontos hogy megfelelően tudja feladatát ellátni. Hogyan hat a nyirokmasszázs? A nyirokdrenázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere ,,hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok ugyanis előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.

 

A nyirokmasszázs javallatai (indikációi): prevenciós céllal a folyadékegyensúly megtartása érdekében, minden pangásos állapotban (ödéma, vérömleny), fogyókúrázóknak a rugalmasság megtartása érdekében, könnyzacskó keletkezése esetén, terhességi lábödéma, bőrelváltozás, terhességi csíkok esetében, minden olyan bőrelváltozás ahol a fehérje túltengés áll fenn, allergia, krónikus hajhullás, megfázás esetén.

 

Az Együtt a Harmóniáért szolgáltatásaim, a reflexológia és a nyirokmasszázs nem csupán a testet regenerálja, hatása megnyugtatja a lelket és lecsendesíti a gondolatokat is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Beváltás helyszíne: A MOM Bevásárlóközponttól pár perc kellemes sétával. Együtt a Harmóniáért - TogetherForHarmony. Pontos cím: 1123 Budapest. Táltos u. 15/b I. em. / kapucsengő. Nyitva tartás: 9-20 óráig

 

Egyeztetés és bejelentkezés szükséges: Zaicsek Gábor Zoltánnal az alábbi telefonszámon: 06/70-270-6432

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Együtt a Harmóniáért - Zaicsek Gábor Zoltán
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Táltos u. 15/b
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére