Mai­Kupon

1.5 órás szinkron (négykezes) masszázs kupon 8500Ft helyett 3650Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!
Ahhoz viszont, hogy kipróbálja szeretném, ha nem csak élvezné a kellemes perceket, de minél több ismeretet is szerezne erről a nagyszerű gyógyhatású eljárásról, ami az emberrel egyidős.

 
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

A masszázsokat növényi olajokkal és minőségi illóolajokkal végezzük, több éves tapasztalattal.

A szinkron masszázst két ellenkező nemű masszőr (masszőz) végzi ezért, a jing-jang energia maradéktalanul kifejti áldásos hatását. A masszírozott személy tökéletes ellazulásban, pihenésben részesül, ugyanakkor egy intenzívebb terápia, tehát a test 2x olyan jól át van masszírozva, mint egy masszőr esetén. Tehát gyógyhatását, élettani hatását tekintve is kétszer olyan intenzív.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

- A kupon felhasználásához előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 0620/275-2850 –es telefonszámon!

- Lemondás 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupont felhasználtnak tekintjük!

 


Beváltó hely


-2220 Vecsés, Fő út 192/a

 

Klára Masszázs és Jóga Stúdió

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Klára Masszázs és Jóga Stúdió
Weboldal
Szolgáltatás helye
2220 Vecsés, Fő út 192/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére